Bülent Ersoy'a Hollywood'dan teklif

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de sahne alan Bülent Ersoy Hollywood'dan teklif aldığını açıkladı. Ersoy, "Dünyadaki çok sayılı bir yapım şirketi hayatımı filme almak istedi" dedi.

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu ve Asena geçtiğimiz günlerde İzmir'de sahne aldı. Ünlü sanatçı yine kıyafeti, saçları ve takıları ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy bombayı patlattı. Ersoy, "Dünyadaki çok sayılı bir yapım şirketi hayatımı filme almak istedi. Hayatımı o yaşadıklarımı yeniden yaşamak verdiğim savaşları yeniden yaşamak bana çok zor geldği için kabul etmedim" diye konuştu.

Daha sonra sahneye çıkan Bülent Ersoy muhteşem sesi ve şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Ersoy'un sevgilisi Berk Yılmaz'ın annesi de dinleyiciler arasındaydı. Bülent Ersoy'un Berk Yılmaz'ın annesi Şehnaz Yılmaz'la kucaklaştığı anlar Magazin 8 kameraları tarafından böyle görüntülendi.Hayranları Bülent Ersoy'la fotoğraf çektirmek için adeta birbirileriyle yarıştı.