Celta Vigo - Real Madrid maçı canlı yayınla NTV Spor Smart'ta

İspanya Premier Ligi'nin 33. haftasında Celta Vigo, Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Saat 22.00'de başlayacak olan Celta Vigo - Real Madrid karşılaşması NTV Spor Smart'ta yayınlanacak.

İspanya Premier Ligi'nin 33. haftası, Celta Vigo Real Madrid karşılaşmasıyla devam ediyor. Balaidos Stadı'ında oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Bu heyecanlı maçı Pedro Jesus Perez Montero yönetecek. NTV Spor Smart ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan Celta Vigo - Real Madrid mücadelesinde Real Madrid şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele verecek.

Reklam
Reklam

CELTA VİGO CEPHESİ

Celta Vigo ligde 9. sırada bulunmasına rağmen oldukça formda. Son 5 maçında sadece 1 kere yenilen Celta o maçta da Barcelona'ya yenildi. İspanya Ligi’ndeki atılan yenilen gol ortalamasına göre hem daha az gol atan hem de kalesinde daha az gol gören Celta Vigo, takım halinde defansif bir futbol anlayışına sahip. Ekip 6 haftada oynadığı lig karşılaşmalarında 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Son 2 haftadır kazanan Celta Vigo, ligde 32 maçta topladığı 42 puanla 9. sırada yer alıyor ve açıkcası bu sezon için herhangi bir iddiaları bulunmuyor.

REAL MADRİD CEPHESİ

Şampiyonluk yarışında Barcelona’yı takibine devam eden Real Madrid, aradaki 2 puan farkı kapamak için Celta vigo deplasmanına çıkıyor. Maçın favorisi olan Madrid kulübü, kendilerine göre daha güçsüz olan rakibini yenerek, Barcelona’nın puan kaybetmesini bekleyecek. La Liga’da son 6 haftada oynadıkları maçlarda sadece Barcelona’ya karşı kaybeden Real Madrid, diğer 5 maçtan galip ayrılmayı başardı.

Reklam
Reklam

Hafta içerisinde oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanç maçında, kendi seyircisi önünde bu sene onlara oldukça problem çıkartan Atletico Madrid’i 1 - 0 yenerek elemeyi başaran ve adını yarı finale yazdıran Real Madrid’de moraller yerinde. Barcelona'yı geçme hırsını da göz önünde bulundurursak Real Madrid bu karşılaşmadan yenik ayrılmayacaktır.

ANALİZ

Celta ligde üç maçtır kaybetmiyor (2G 1B) ve son 13 maçın sadece birinde (Barcelona karşısında) gol atamadı. Real Madrid ligde deplasmanda oynadığı son sekiz maçın dördünü kaybetti. Cristiano Ronaldo Celta karşısında dört lig maçında sekiz gol kaydetti. Carlo Ancelotti, Avrupa kupaları dahil, kariyerinde Celta Vigo ile oynadığı üç deplasman maçını da kazanamadı (1B 2M). Ligde Messi (16) ve Ronaldo'nun (14) ardından en fazla asist yapan oyuncu Nolito (11).

MUHTEMEL 11'LER

STAT: Balaidos

SAAT: 22.00

HAKEM: Pedro Jesus Perez Montero

YAYIN: Ntv Spor Smart

CELTA VİGO: Alvarez, Fontas, Cabral, Mallo, Castro, Fernandez, Orellana, Dehli, Nolito, Larrivey, Mina

Reklam
Reklam

TEKNİK DİREKTÖR: Eduardo Berizzo

REAL MADRİD: Casillas, Carvajal, Marcelo, Pepe, Ramos, Illarramendi, Isco, Rodriguez, Kroos, Ronaldo, Hernandez

TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti

Anahtar Kelimeler: