Chp'li Başkanın Kadın Koruma Polisi Ve Eşi Ölü Bulundu (3)

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ALMAYA GİTMEMİŞ Aydın'da, eşiyle birlikte evlerinde ölü bulunan polis memuru Hatice Alper Kavalcı'nın geçen cumartesi günü İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU ALMAYA GİTMEMİŞ
Aydın'da, eşiyle birlikte evlerinde ölü bulunan polis memuru Hatice Alper Kavalcı'nın geçen cumartesi günü İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin Kuşadası Fantasia Hotel'deki gecesine katılacak olan, yakın korumalığını yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nu almaya gitmediği ortaya çıktı. Telefonla da kendisine ulaşılamaması, Kavalcı'nın bugün de görevine gelmemesi üzerine Çerçioğlu'nun merak edip, özel kalemine araştırmaları talimatı verdiği öğrenildi.
OLAY GÜNÜ 155 POLİS İMDAT İHBAR HATTINI ARAMIŞ
Polis Hatice Alper Kavalcı'nın geçen cumartesi günü saat 19.00'da '155 Polis İmdat' ihbar hattının arayıp, eşini telefonda, "Gelecek mesaja 'Evet' deyin ödül kazanın" diye kandırıp, internet üzerinden bilgisayar oyunu satarak 87 lira dolandırdıklarını ileri sürdüğü kişi ya da kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi. Telefonda çok sinirli olduğu ve bu nedenle eşiyle de tartıştığı ileri sürülen genç kadının, meslektaşlarının kendisini pazartesi günü için Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ne yönlendirmesi üzerine telefonu kapattığı ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre de Kavalcı'ınn evinden aynı gün saat 20.00 sıralarında silah sesleri duyuldu.
ŞAŞIRTAN İDDİA
Kavalcı çiftinin yakınları, olayın ardından Cevdet Kavalcı'nın ilk eşinden olan iki kızının, Hatice Alper Kavalcı'nın oğlunu arayıp, "Babam böyle bir şey yapmaz. Onları ilk eşi öldürmüştür" dediklerini ileri sürdü. Ancak, Hatice Alper Kavalcı'nın boşandığı ilk eşinin yurtdışında olduğu ve orada yaşadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: