Dogecoin Coinbase ne zaman listelenecek? İşte Dogecoin Coinbase yorumları...

Elon Musk'ın paylaşımlarıyla hızla yükselişe geçen Dogecoin Coinbase'de listeleniyor! Bunun üzerine kripto para severler Dogecoin Coinbase ne zaman listelenecek? sorusuyla araştırma yapıyor. İşte ayrıntılar...

Kripto para borsası olan Coinbase, Dogecoin listelemesini daha önce duyurmuştu. Dogecoin listelemesi gerçekleşiyor! Coinbase konuya ilişkin Twitter üzerinden yazılı açıklama yaptı. Bunun üzerine kripto para piyasasında al sat yapan traderlar ve elinde Dogecoin bulunduranlar Dogecoin'in ne zaman listeleneceğini araştırmaya başladı. Dogecoin Coinbase ne zaman listelenecek? İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

DOGECOİN NE ZAMAN LİSTELENECEK?

Coinbase'in Twitter üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, bugün itibarıyla ticarete izin verilen bölgelerde DOGE için gelecek transferlerin artık kullanılabileceği ifade edildi.

Coinbase daha önce duyurduğu Dogecoin listelemesini gerçekleştiriyor. Coinbase tarafından Twitter'dan yapılan duyuruda bugünden itibaren ticaretin desteklendiği bölgelerde DOGE için gelen transferlerin artık kullanılabilir olduğu ifade edildi. Söz konusu açıklamanın devamında al sat yapanların emir veremeyeceği ve hiçbir emrin karşılanmayacağı belirtilerek, "Likidite koşulları karşılanırsa, işlemler 3 Haziran Perşembe günü saat 9:00 PT’de veya sonrasında başlayacak.” denildi.

Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk'ın paylaşımlarıyla Dogecoin, kripto paraların popüler olduğu son dönemlerde yükseliş üstüne yükseliş göstererek kripto para piyasasında hem en çok kazandıran hem de en çok kaybettiren coinlerin arasına girmişti.

Reklam
Reklam

Yatırımcıların Dogecoin'e olan ilgisi, günlük işlem hacimlerinin yükselmesine neden oluyor. Bu hacimlerden faydalanmak isteyen borsalar da Dogecoin'i listeleme kararı alıyor. Coinlerin borsalarda listelenmesi olumlu haber olarak karşılanıp daha fazla ilgiye neden oluyor. Bu ilgi hacmi arttırdığı gibi borsalarda listelenecek coinlerin fiyatını da arttırıyor.

DOGECOİN COİNBASE YORUMLARI

Dogecoin'in Coinbase'de listelenmesi daha önceden duyulmuş ve fiyatlanmış haberdi. Bu nedenle analistler, Dogecoin listelenmesinde kısa vadede fiyatın yükselmeyeceğini belirtti.

Milyarder yatırımcı Mark Cuban geçtiğimiz haftalarda, Dogecoin'in 1 dolara ulaşabileceğini ifade etmişti.

DOGE COİN NEDİR?

Dogecoin, Litecoin tabanlı bir elektronik para birimidir. 8 Aralık 2013'te başlatılmıştır. Logosunda Shiba Inu cinsli bir köpek vardır.