En büyük Beşiktaş!

Siyah beyazlılar, depremde yıkılan okulun yerine yaptırdıkları Beşiktaş İlköğretim Okulu'nun açılışında, "Biz sadece bir spor kulübü değiliz" mesajını verdi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu dün tam kadro halinde Elazığ'daydı. Siyah beyazlılar, deprem nedeniyle kullanılamaz hale gelen Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş Beldesindeki okulun yerine yaptırdıkları "Beşiktaş İlköğretim Okulu"nun açılışında bulundu.

Reklam
Reklam

Renkli görüntülere sahne olan açılışın başrolünde tüm sosyal sorumluluk projelerinde olduğu gibi başkan Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören vardı. Çocuklara öğretmenlik yapan Revna Hanım, okuma yazma bilmeyen Zeynep adlı bir öğrenciyi yanına alarak, tahtaya götürdü.

Sosyal görevlerimiz var

Revna Hanım'ın tebeşirle önce harfleri sonra da ilk cümle olarak "En büyük Beşiktaş" diye yazdırması herkesi neşelendirdi. Törende hazır bulunan başkan Yıldırım Demirören ise, Beşiktaş'ın aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sosyal kurumlarından biri olduğunu hatırlatarak, "Sosyal görevlerimiz apayrı.

Bunun için Beşiktaş Yönetimi olarak bu dönemde tabii ki sportif başarılar önemli ama amacımız yardıma muhtaç, edebileceğimiz büyüklükte yardımları Türkiyemizin ihtiyaç duyulan her bölgesine götürebilmektir. Bunu da yönetim kurulu ve Beşiktaş'a gönül veren Beşiktaşlıların desteğiyle yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Haberin Devamı İçin Tıklayın