Evlerinde 4 Ayda 300 Defa Yangın Çıkan Aile-Siirt Müftüsü Arvas:"Yurdun Birçok Yerinden Kişiler Beni Arayıpaileye Ulaşmak Istediklerini Belirtiyor"

Son 4 ayda henüz belirlenemeyen nedenle evlerinde 300 defadan fazla yangın çıkan Toprak ailesi, tüm Türkiye'nin ilgisini çekti.

Son 4 ayda henüz belirlenemeyen nedenle evlerinde 300 defadan fazla yangın çıkan Toprak ailesi, tüm Türkiye'nin ilgisini çekti.

Toprak ailesinden Zeki Toprak, haberin Anadolu Ajansı tarafından servis edilmesinin ardından Türkiye'nin farklı yerlerinden birçok kişinin kendisini aradığını ve yardım etmek istediklerini söylediklerini aktardı.

Reklam
Reklam

Zeki Toprak, "Hayırsever vatandaşlar bizi arayıp derdimize çare bulmak ve yardım etmek istediklerini belirtiyor. Telefonlara yetişemez oldum. Ayrıca birçok televizyon kanalı da canlı yayın programlarına çıkarmak istiyor. İnşallah bu yardımlar gerçekleşir" dedi.

Öte yandan onlarca kişi ve kuruluş temsilcisi de, AA Siirt muhabirleri ve Müftü Faruk Arvas'ı arayarak aileye yardımcı olmak istediklerini iletti. Müftü Arvas, "Yurdun birçok yerinden kişiler beni arayıp aileye ulaşmak istediklerini belirtiyorlar. Bunlar arasında Almanya Frankfurt'ta yaşayan psikiyatri uzmanı bir Türk doktor da var. O da gelip bu aileye yardımcı olacağını söyledi" diye konuştu.

Muhabir: Zekeriye Güneş - Ayhan Mergen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: