Yangin Haberleri Ve Son Dakika Yangin Haberleri

Yangin Haberleri Ve Son Dakika Yangin Haberleri

Basitçe yangın Türk Dil Kurumunun tanımına göre zarara yol açan büyük ateştir. Gerek şehirlerde gerek doğada çıkan yangınlar da bu bağlamda haber konusudur. Yangınların çıkış nedenleri bilgisizlik, ihmal, kaza, sıçrama, doğa olayları ve sabotaj (kundaklama) başlıklarında toplanmaktadır. Yangınlara karşı gerekli önlemlerin alınmaması, evlerdeki elektrik ve ısınma sistemlerindeki arızalar ve kusurlar, çeşitli nedenlerle yapılan kundaklamalar, terör amacıyla çıkartılan orman yangınları yangın haberlerine konu olmaktadır. Türkiye’de yangınla mücadelede özel eğitimle itfaiyeciler görev almaktadır. Türkiye’de belediyelere bağlı olan itfaiye kurumları yangınlara ve çeşitli doğal afetlere ilk müdahale eden kamu kuruluşu olarak görev yapmaktadır. 2020 itibari ile Türkiye’de yangın ihbarı yapılabilecek telefon ALO 177 hattıdır.

Yangın Haberleri

Şanlıurfa'da ağaçlık ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

Şanlıurfa'da ağaçlık ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Eskişehir'de kereste deposunda çıkan yangın hasara neden oldu

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bir kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber

Tekirdağ'da çiftlikten tarım arazisine sıçrayan yangın söndürüldü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çiftlikte başlayıp tarım arazisine sıçrayan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Sinop'ta çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Sinop'un Dikmen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber

Yangın

Yangin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yangin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Nevşehir'de butik otelde çıkan yangın söndürüldü

Nevşehir'de butik otelin mutfak kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber

Adana'daki orman yangını kontrol altına alındı

Adana'nın Feke ilçesinde ormanlık alandaki yangın, ekiplerce kontrol altına alındı.

Yurthaber

Bursa'da korkulan oldu! Yangın diğer fabrikalara sıçradı... Evler boşaltıldı, girişler yasaklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kağıt ve elyaf üretiminin yapıldığı fabrikada sabah saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sebebiyle çevredeki evler boşaltılırken; yangın diğer fabrikalara sıçradı. Yangını söndürmek için TOMA'lar da destek verdi. Öte yandan mahalleye girişler yasaklandı.

Haber

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber

Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeki hafif ticari araç yandı

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber

Aksaray'da kağıt fabrikasında yangın!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren Dentaş Kağıt Fabrikası'nda yangın çıktı. Sıkıştırılarak paketlenen kağıt ve geri dönüşüm malzemelerinin alevlere teslim olduğu yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

Haber

Çanakkale'de çıkan orman yangını hızla yayılıyor!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde çıkan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle birlikte hızla yayılıyor. Ekiplerin alevlere havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Haber

İzmir'deki orman yangını sosyal medya kullanıcılarını da harekete geçirdi! Herkes seferber oldu, görüntüler paylaşılıp yardım çağrıları yapıldı: Allah'ım sen bizi muhafaza et yarabbim, sen bizi koru

İzmir'in Buca ilçesinde başlayıp, Gaziemir ilçesine sıçrayan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına müdahale gece boyunca devam etti. Yangından yükselen dumanlar nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'ndaki uçak seferlerinde aksamalar yaşanmış, akşam saatlerinde hava trafiği normale dönmüştü. Yangın sosyal medyada da gündem olurken, birçok kullanıcı, sosyal medyadan yangına dair videolar paylaşarak yangının boyutunu tüm çıplaklığıyla gösterdi.

Haber

Yangın nedeniyle uçuşlar iptal edildi

İzmir Buca’da başlayan yangın nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı’ndaki bazı uçuşlar iptal edildi.

Haber

Tunceli'de ahırda çıkan yangında 16 büyükbaş hayvan telef oldu

Tunceli’nin Pertek ilçesinde ahırda çıkan yangında 16 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yurthaber

Çin’de alışveriş merkezinde yangın faciası: 6 ölü

Çin’in Sichuan eyaletinde 14 katlı bir alışveriş merkezinde çıkan yangın faciayla sonuçlandı. Yüzlerce itfaiyecinin müdahale ettiği yangında 6 kişi hayatını kaybetti.

Haber

29 kişi hayatını kaybetmişti! Beşiktaş’taki gece kulübü yangını davasında Bu olay takdir-i ilahidir diyerek savunma yaptı

İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübünde çıkan yangına ilişkin 7'si tutuklu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı 7-8 Ekim tarihine erteledi. İşletmedeki tadilat sırasında metal işlerini yapan tutuklu sanık Çağatay Altunay savunmasında "Bu olay takdir-i ilahidir sizin de takdir ettiğiniz gibi. Affınıza sığınıyorum. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Haber

Galeriden aldığı otomobil evine dönemeden alev aldı! Kırıkkale'de ikinci el araç şoku: 'Arabanın hiçbir sıkıntısı yok' dediler

Kırıkkale'de bir vatandaş galeriden ikinci el otomobil satın aldı. Ancak işler ters gidince vatandaşın hevesi kursağında kaldı. Daha eve dönüş yolundayken araba alev alınca vatandaş hayatının şokunu yaşadı.

Haber

Kırıkkale'de park ve seyir halindeki 2 otomobil yandı

Kırıkkale'de park ve seyir halindeki 2 otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber

Denizli Çameli'deki orman yangınına müdahale sürüyor

Denizli'nin Çameli ilçesinde dün başlayan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yurthaber

Tekirdağ'da tırda başlayıp anızlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde park halindeki tırda başlayıp anızlık alana sıçrayan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Kırklareli'nde bağ evi yanarak kullanılamaz hale geldi

Kırklareli'nde bağ evinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber

Çeşme Belediyesi yangın için vatandaşlardan yardım istedi! Akıllara 2 ay önceki festival geldi: 3 gün için 15 milyon lira harcanmıştı

İzmir'in Çeşme ilçesinde dün meydana gelen orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetmişti. Çeşme Belediyesi ise vatandaşlardan su tankeri isteyerek yardım çağrısında bulunmuştu. Bu çağrının ardından belediyenin 2 ay önce 3 günlük festival için 15 milyon lira harcaması yeniden gündem oldu.

Haber

İzmir'deki yangın hava trafiğini engelledi! Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu

İzmir Çeşme'de çıkan yangın saatler sonra söndürülmüştü. Yangından acı haber gelmiş ve 3 kişinin hayatını kaybettiği aktarılmıştı. Yangının gökyüzünde neden olduğu yoğun dumanlar nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu.

Haber

Çeşme'de korkutan görüntülerin ardından acı haber geldi! Yangında 3 kişi hayatını kaybetti

Korkutan haber bu kez Ege'den geldi! İzmir’in Çeşme ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına hem havadan hem karadan müdahale edilirken şiddetini artıran rüzgar alevlerin yayılmasına neden oldu. Acı haberin geldiği yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan yangın kontrol altına alındı.

Haber

Yer: Aydın! Kağıt fabrikasındaki yangın 3 gündür devam ediyor: Görüntüler durumun ciddiyetini gözleri önüne serdi!

Aydın'ın Söke ilçesindeki bir kağıt fabrikasında çıkan yangın üçüncü gününde de devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle kağıt ve kömür deposuna sıçrayan yangın için 23 ilden gelen takviye itfaiye ekipleri gün boyu yangına müdahale ediyor. Fabrikadan kaydedilen görüntüler yangının boyutlarını gözler önüne seriyor.

Haber

Silivri'de yangın paniği: Yangından kaçayım derken canlarından oluyorlardı! Dumandan göz gözü görmedi

İstanbul'un Silivri ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın büyük paniğe yol açtı. Öyle ki vatandaşlar yangından kaçmaya çalışırken bu kez kaza yaptı. O anlar kameraya yansıdı. Yangın müdahale sonucu söndürüldü. Silivri Belediye Başkanı Bora Balıcoğlu, "Silivri tarihinin en büyük yangınını yaşadık" dedi.

Haber

Bulgaristan'daki yangın Edirne sınırına ilerliyor! Köy halkı ve itfaiye teyakkuza geçti

Bulgaristan’da çıkan orman yangını Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayandı. Yangının köylere sıçrama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri ve köy halkı teyakkuzda bekliyor.

Haber

İzmir'de korkunç olay! Otomobilde çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk yanarak can verdi

İzmir'de park halindeki bir araçta yangın çıktı. Otomobilde bulunan 4 yaşındaki çocuk, çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun, otomobilde kendisini hastaneye götürecek olan babasını beklediği öğrenildi.

Haber

Aydın'daki kağıt fabrikasında yangın! Gece boyu devam etti

Aydın'ın Söke ilçesinde kağıt fabrikasında dün çıkan yangına müdahale havadan ve karadan sürüyor. Rüzgardan dolayı geniş alana yayılan yangına ekipler müdahale etmekte güçlük yaşarken, ara verilen havadan müdahale de günün ağarmasıyla yeniden başladı.

Haber

Mardin'de oğlunun ateşe verdiği evde yaralanan kadın hayatını kaybetti

Mardin'in Midyat ilçesinde oğlunun ateşe verdiği evde yaralanan kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber

Kayseri'de tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Adana'da apartmanda çıkan yangında pencereden sarkınca düşen kişi öldü

Adana'da 9 katlı apartmanda çıkan yangında, 4. kattaki dairenin penceresinden sarkınca düşen bir kişi yaşamını yitirdi, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

İzmir'de site içindeki binada çıkan yangın söndürüldü

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir sitenin binasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber

İstanbul'da bir bankada korkutan yangın! ATM'de başlayıp diğer katlara sıçradı

İstanbul'da bir bankanın giriş katındaki ATM'de başlayan yangın iddiaya göre yalıtım malzemesine sıçrayarak en üst kata ulaştı. 4 katlı binanın son katından alevler yükselirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Haber

Üsküdar'daki Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde yangın: Alevler içinde kalan tarihi kubbe parçalandı!

Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (SBÜ) çatı katında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken, tarihi binanın kubbesi alevlerin etkisiyle düşerek parçalandı.

Haber

Anne oğul yangında can verdi! Konya güne kahreden haberle başladı: Güpegündüz alevler evi harabeye çevirdi

Konya'da kahreden bir olay yaşandı. Tek katlı evde yangın çıktı, yangında hem anne hem oğlu can verdi. Olay yerinden görüntüler yangının boyutunu gözler önüne serdi.

Haber

Bodrum'da orman yangını! Vali açıklama yaptı: 2024'ün en ciddi yangınlarından biri

Muğla'nın Bodrum ilçesi Pınarlıbelen'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın rüzgar nedeniyle geniş bir alana yayılmıştı. Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın "2024 yılının en ciddi yangınlarından birini yaşıyoruz" dediği orman yangınının bu sabah saatlerinde kontrol altına alındığı duyuruldu.

Haber

Yer: Beyoğlu! Yangın çıkaran kişiyi bıçakladı: Engelli kız arkadaşını böyle kurtardı!

İstanbul Beyoğlu'nda 5 katlı bir binada iki kişi tarafından yangın çıkartıldı. Kız arkadaşıyla birlikte alevlerin arasında kalan bir kişi, yangını çıkartan kişiyi önce bıçakladı ardından ise bedensel engelli kız arkadaşını yangınların sardığı binadan kurtardı. Dairenin alev alev yandığı anlar kameralara yansırken, itfaiye yangını söndürdü.

Haber

Malatya'da prefabrik iş yerlerinde çıkan yangın söndürüldü

Malatya'da hırdavatçılar için yapılan prefabrik iş yerlerinde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Diyarbakır'ın iki ilçesinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı

Diyarbakır'ın Lice ve Dicle ilçelerinde ormanlık alanlarda çıkan yangınlar, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yurthaber

İzmir Foça'da orman yangını! Ekipler seferber oldu

İzmir'in Foça ilçesinde, alev alan otomobilden çıkan kıvılcımlar makilik alana sıçradı. Alevlerin büyümesi üzerine havadan ve karadan müdahale başlatıldı. Çıkan yangın dakikalar sonra kontrol altına alındı.

Haber

Çorum'da çıkan yangında 1 ev yandı, 2 evde hasar oluştu

Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi, 2 evde hasar meydana geldi.

Yurthaber

Böylesi anca filmlerde oldu! Bangonun üzerindeki kutuları koklamak isteyen meraklı köpek ocağı yakıp evde yangın çıkardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Sahiplerinin evde uyuduğu sırada bangonun üzerindeki kutuları koklamak için hareketlenen köpek yanlışlıkla ocağı açınca evde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri gelirken evin içinde bulunan güvenlik kamerası görüntüleri yangının çıkış nedenini gözler önüne serdi.

Trend

Aksaray'da buğday ve arpa ekili tarlada çıkan yangında 100 dekar alan zarar gördü

Aksaray'da buğday ve arpa ekili tarlada çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber

Esenyurt'ta 23 katlı binada çıkan yangın söndürüldü

Esenyurt'ta, 23 katlı binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber

Manisa'da makilik ve tarımsal alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde makilik ve tarımsal alanda çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Yurthaber

TEM'deki otomobil yangını ağaçlara sıçradı! 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Kocaeli'de, TEM yolu İzmit geçişi Ankara istikametinde seyir halindeki bir otomobilde başlayan yangın, viyadüğün alt kısmında bulunan ağaçlara da sıçradı. Otomobil ve ağaçlıktaki yangın kısa sürede ekipler tarafından söndürülürken, yolda ise yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafik akışı, otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haber

Yine bir orman yangını... Soruşturma açıldı

Havaların ısınmasıyla birlikte ilkenin dört bir tarafından yangın haberleri gelemye devam ediyor. Bu defa Gaziantep İslahiye İlçesi'nde yangın çıktı, 2 dönümlük ormanlık alan zarar gördü.

Haber

Araç sahipleri dikkat! Bunu sakın yapmayın! Patlamaya neden oluyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan uyardı. Sıcak havalarda araçların içinde unutulan çakmak, parfüm ve türevlerinin genleşerek patlamaya neden olabileceğini söyledi.

Haber