"Ferrari beni terketti" (GALERİ)

Beşiktaş'ın yeni transferi İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'nin sevgilisi Aida Yespica, flashsport.eu'ya yaptığı açıklamada, Matteo Ferrari'nin kendisini terk ettiğini söyledi.

Beşiktaş'ın yeni transferi İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'nin sevgilisi Aida Yespica, flashsport.eu'ya yaptığı açıklamada, Matteo Ferrari'nin kendisini terk ettiğini söyledi.

[

YESPICA'NIN BİRBİRİNDEN ÖZEL FOTOĞRAFLARI BURADA](http://haber.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/166/4967/aida-yespica-aida-yespica)

Reklam
Reklam

Doğum sonrası yaşadığı zor günleri aşmak için yoğun bir mücadele verdiğini Aida Yespica, ilişkileri üzerine çıkan çok sayıda gerçeği yansıtmayan dedikodunun ilişkilerini zedelediğini söyledi. Aida Yespica, "Anlaşamadığımız çok konu vardı, doğum sonrası depresyona girdim. 2.5 yıl birlikte güzel günler geçirdik. Özellikle çocuğumun doğumundan sonra evliliğe bir adım kaldığını düşünmüştüm, ancak o anda her şey bitti. Kısa süre önce bir araya gelerek bu krizi aşmayı ve yeniden bir araya gelmeyi denedik.
Ancak futbol kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmek istemesi, benim Türkiye'ye gitmem istemeyişim ve benzeri konular nedeniyle onunla yeniden bir araya gelme şansımız olmadı" diye konuştu.
Matteo Ferrari'ye Beşiktaş'ta başarılar dileyen Aida Yespica, "Oğlumun doğumunu ikimiz de çok istedik, çok güzel günler geçirmenin ardından hamilelik döneminde 23 kilo almam ve yaşadığım psikolojik sıkıntılar nedeniyle beklenmedik bir depresyona girdim ancak neyse ki doğum sonrası bunları aşmayı başardım. Özellikle yaşadığım kriz döneminde ben Milano'da iken kendisi Genova'da futbol oynuyordu. Bu nedenle birbirimize uyum sağlayamadık. Eylül ayında yeniden işimin başına dönmeyi düşünüyorum. Dilerim kendisi Türkiye'de başarılı olur" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Haberin Devamı İçin Tıklayın