Fikret Orman: 'Hakemler hakkında rakiplerimiz yorum yaparlar'

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Hakemler hakkında kendisinin yorum yapmayacağını, rakip takımların yeteri kadar yorum yaptığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı. "Beşiktaş her zaman maçı kazanabileceğini ortaya koydu. Üzüldük açıkçası, yenmek istiyorduk. Keşke kazanabilseydik. Son dakikada Quaresma atsaydı iyi olacaktı. Hakemlerle ilgili yorum yapmıyorum. Hakemlerle alakalı rakiplerimiz yeteri kadar yorum yapıyorlar, onlar yaparlar."

Reklam
Reklam
[Beşiktaş 2 - 2 Galatasaray](https://www.mynet.com/besiktas-2-2-galatasaray-101098-myspor)

MARCELO: "İLK YARIYA İYİ BAŞLAMADIK"

Galatasaray'ın 2-0 önde olduğu anda sahneye çıkan ve takımını ateşleyen golü atan Marcelo, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Marcelo, "Herkes gördü ki ilk yarı iyi başlamadık. İkinci yarı çok iyi oynadık. Geriden gelmek zor. İlk yarıdaki performansımıza bakarsak, beraberlik iyi bir sonuç. Vodafone Arena bana uğurlu geliyor. Zor bir anda motivasyon adına iyi bir gol attığıma inanıyorum. Hepimimiz elde ettik bu başarıyı" dedi.

[İşte Arena'daki ilk derbi golü](https://www.mynet.com/iste-arenadaki-ilk-derbi-golu-101095-myspor)

CENK TOSUN: "YEDİĞİMİZ GOLLER BİZE YAKIŞMADI"

"Gerçekten ilk 2 gol bize yakışmayan gollerdi. Çok basit hatalarımızdan dolayı 2 gol gördük kalemizde. İlk devre bize yakışmayan bir futbol oynadık. Son haftalarda oynadığımız futbolu ilk devrede sergileyemedik. Devre arasında gerekli talimatları aldıktan sonra ikinci devre daha iyi oldu. Hoca bize inandığını söyledi. Daha 45 dakika olduğunu söyledi. Bu taraftarın önünde bu statta bizim çeviremeyeceğimiz maç yok. O da bizi motive etmeye çalıştı. İyi etki ettiğini söyleyebilirim. 2. golden sonra da atabilirdik. Onlar da atabilirdi. Güzel bir maç oldu. 1 puan aldık. Kendi evimizde yenmek isterdik. Bu maçı unutup çarşamba günü oynayacağımız Dinamo Kiev maçına ve haftasonu oynayacağımız Çaykur Rizespor maçına odaklanacağız."

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: