Galatasaray – Bursaspor maçı canlı yayınla Atv’de

Galatasaray ile Bursaspor, yeni sezonun ilk resmi maçı olan Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Bursaspor maçı canlı yayınla Atv’den izlenebilecek.

Galatasaray ile Bursaspor, Süper Kupa’nın sahibi olmak için karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Bursaspor Süper Kupa finali bu akşam Atv kanalından canlı yayınlanacak. Saat 20:45’te başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Osmanlı Stadı’nda oynanacak maç 2015-2016 sezonunun da ilk resmi maçı olacak. Galatasaray ve Bursaspor yeni kadrolarıyla sahada boy gösterecek.

Reklam
Reklam

Yeni sezona iddialı transferlerle giren Galatasaray’ın neler yapacağı büyük merak konusu. Kadrosuna Bilal Kısa, Lukas Podolski, Jem Paul Karacan, Jose Rodriguez ve Lionel Carole gibi isimleri katan Galatasaray’da birçok oyuncu takımdan ayrıldı. Gökhan Zan, Amrabat, Pandev, Aydın, Engin Baytar, Eboue, Bruma gibi geçen sezon forma şansı bulan isimler bu sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyecek.

Bursaspor’da ise Şenol Güneş’in takımın başından ayrılmasının ardından, teknik direktörlük koltuğuna Ertuğrul Sağlam oturdu. Sağlam’ın Bursaspor’u neredeyse yepyeni bir kadro. Fernandao, Batuhan, Şener, Civelli, Enes, Belluschi gibi önemli oyuncuların takımdan ayrılmasının ardından kadroya birçok taze kan eklendi. Tomas Sivok, Sedat Berisha, Mert Günok, Tomas Necid, Josue, Jorquera, Luis Advincula gibi isimler bu sezon Bursaspor forması giyecek.

GALATASARAY – BURSASPOR

SAAT: 20:45

YAYIN: ATV

STAT: Osmanlı Stadı

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Bilal, Selçuk, Sneijder, Yasin, Podolski, Burak

Reklam
Reklam

BURSASPOR: Mert, Advincula, Serdar Aziz, Sivok, Aziz, Ozan, Jorquera, Josue, Erdem, Emre, Bakambu

Anahtar Kelimeler: