Gaziantep'te 'rehine' paniği: Karısıyla çocuklarını rehin aldı!

Gaziantep’te rehine krizi nedeniyle hareketli saatler yaşandı. Kentte yabancı uyruklu bir kişi, iki çocuğu ve karısını evde rehin aldı. Elinde pompalı tüfek ve bıçak bulunan şahıs ailesini ve kendisini öldürmekle tehditler savururken bıçağı kendi boynuna dayanarak dehşetin boyutunu artırdı. Bıçakla kendisine zarar veren kişi ikna edildi.

Gaziantep'te yabancı uyruklu kişinin rehine dehşeti kenti ayağa kaldırdı! Kentte gece saatlerinde yaşanan olayda adamın rehin aldığı çocuklarıyla karısını ve kendisini öldürmekle tehdit etmesi yaşanan korkulu anların dozunu yükseltti. Şahıs olay yerine gelen annesi ile kardeşine de tepki gösterdi. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

OLAY YERİNE SAVCI ÇAĞIRDI

Edinilen bilgiye göre, İslahiye ilçesindeki Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın 1'inci katında yaşayan Iraklı Rami Arap, bıçak ve pompalı tüfek ile eşi ve 2 çocuğunu rehin aldı.

Şahıs evin kapılarını kilitleyerek, eline tam otomatik av tüfeği ve bıçak alıp bağırmaya başladı. Olay yerine savcı gelmesini isteyen şahıs, aksi halde yanında bulunan 2 çocuğunu ve karısını öldüreceğini söyledi. Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

DEHŞET ANLARI! BIÇAĞI BOYNUNA DAYADI

Tüfeğini boynuna asan şahıs, zaman zaman tüfeği kafasına, zaman zaman ise bıçağı boynuna dayaması nedeniyle korkulu anlar yaşattı.

Polis şahsı ikna etmeye çalışırken, vücudunda bıçak darbesi olan şahıs olay yerine gelen annesi ve kardeşine de tepki gösterdi.

SALDIRGAN İKNA EDİLDİ

Olay yerine gelen Kaymakam Mustafa Anteplioğlu'nun yaklaşık 2,5 saat süren çabasının ardından saldırgan ikna edildi.

Reklam
Reklam

Teslim olan ve gözaltına alınan zanlı işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Arap'ın eşi ve çocukları ise yakınlarına teslim edildi. (İHA/AA)


Anahtar Kelimeler: