Gaziantepspor - Beşiktaş (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor'un konuğu oluyor. 

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN YIKLAYINIZ

Reklam
Reklam

GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ

STAT: Kamil Ocak

SAAT: 19.00

HAKEM: Çağatay Şahan

YAYIN: Lig TV ve MYNET CANLI ANLATIM

İŞTE İLK 11'LER

GAZİANTEPSPOR: Karce, Elyasa, Chibuike, Şenol, Erdem, Arokoyo, Oğulcan, Mustafa, Gökhan, Chico, Barış

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Atınç, Pedro, Motta, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Cenk

TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

GAZİANTEP EV SAHİBİ

Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında Gaziantep Beşiktaş'la karşılaşıyor. Heyecanlı geçecek bi 90 dakika izleyenleri bekliyor. Okan Buruk yönetimindeki takım üst seviyelere çıkmak için Siyah-beyazlı ekibi mağlup etmek istiyor. Lige iyi başlayan ekip son maçlarda aldığı yenilgilerle konuşuluyor. Takımdaki sakatlıklar ve kulübün takımı kötü idare etmesi yenilgileri de arttırıyor. Rakip takımın da sakatlıklarının olması Gaziantep için avantaj ancak Beşiktaş lige oldukça iyi başladı ve bu başarısını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Takımın yıldızı Muhammet Demir'in sakatlığı takımı oldukça zor durumda bırakıyor. Demir'in ligde toplam 5 golü bulunuyor. Ekibin bir diğer yıldızı John Chibuike'nin 3 Oğulcan Çağlayan'ın ise 2 golü bulunuyor. Erdem Şen'in ise tek golü var. Bekir Ozan Has ve Aboubacar Camara'nın sakatlıkları devam ediyor.

BEŞİKTAŞ İDDİALI

Kartal yükselmeye devam ediyor. Son oynadıkları Trabzonspor ve Tottenham maçlarında aldıkları galibiyetler takımın morallerini üst seviyelere çıkardı. Son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alan takımın formu oldukça yerinde. Ligde başarılı bir şekilde ilerleyen takım bu maçtan galip ayrılırsa ilk sıraya yerleşecek. Kartalların ligde ilk sırada yer alması için bu maçtan galip ayrılması gerekiyor. Takımın savunması şu an çok sağlam. Gazianteplilerin bu savunmayı aşması zor görünüyor. Sezona 2 yenilgiyle başlayan ekip daha sonra hiç mağlubiyet almadı, Tottenham'ı da mağlup etti.

Siyah- beyazlı ekibin en golcü ismi 8 golle Demba ba. Onu 4 golle Olcay Şahan, 3 golle Kerim Frei izliyor. Mustafa Pektemek, Demba Ba, Tomas Sivok, Cenk Gönen, Uğur Boral muhtemelen sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Özellikle Demba Ba'nın sakatlığı takımı oldukça zora sokuyor.

Reklam
Reklam