Gönül İşleri 20. bölüm Star'da ekrana geldi

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Gönül İşleri son bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi. Hem eğlenceli hem de duygusal anların yaşandığı Gönül İşleri 20. bölümde Sevda ve Bedir kaçma planları yaparken, Saadet'in öğrendiği sır başına dert oldu.

Star Tv'nin sevilen dizisi Gönül İşleri son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Olayların birbiri ardını kovaladığı dizinin bu haftaki bölümü oldukça heyecanlı geçti. İzleyici yaşanan olaylar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Her hafta farklı bir gelişmenin yaşandığı Gönül İşleri 20. bölümde Saadet'in tesadüfen öğrendiği sır, sırtına yük oldu. Sevda cephesinde de işler karıştı.. Tibet'in teditlerini umursamayan Sevda Bedir'le kaçmak için harekete geçti. Süreyya'nın evdeki varlığı da ev halkının hoşuna gitmedi.

GÖNÜL İŞLERİ 20. BÖLÜM ÖZETİ

Saadet'in tesadüf eseri öğrendiği sır, sırtına yük oldu. Yıllardır kardeşi bildiği Sevda, Muzaffer'in hastanede yazdığı mektuba göre öz kardeşleri değildi. Gönül İşleri 20. bölümde okuduklarının yanlış olduğuna inanmak üzereyken Süreyya'nın yaptığı telefon konuşmasına şahit oldu. Belli ki geçmiş büyük bir sırrı, Muzaffer ve Süreyya'nın evliliğinin katili olan bir günahı saklamaktaydı. Saadet gerçeği öğrenmeye karar verdi ve Kemal'den yardım istedi. DNA testi yaptırıp aklındaki sorulardan sonsuza kadar kurtulmayı planladı.

Sevda ve Bedir kaçma planları yapar

Bütün bunlardan habersiz olan Sevda ise Bedir'le bir kararın eşiğine geldi. Tibet'in tehditleri, Sevda'nın kalbindeki aşka engel olamadı ve Bedir'le kaçma planları yaptı. Ama hiç beklemedikleri birisi bu planı öğrendi.

Süreyya'nın evdeki varlığı, bütün ev halkının canını sıkar

Muzaffer, hastaneden çıkıp eve geldi. Henüz bakıma ihtiyacı olduğundan Süreyya da onunla birlikte eve geldi. Süreyya'nın evdeki varlığı, bütün ev halkının canını sıktı. Gönül İşleri son bölümde özellikle Servet, annesini affetmeye yanaşmadı. Yine de Muzaffer'in hassas kalbi bir kez daha kırılmasın ve üzülmesin diye birbirlerine tahammül ettiler.

Muzaffer babamız "bu evde bundan sonra gizli saklı iş yapılmayacak" diye söylenedursun kızlarımızın üçünün de, hatta Süreyya'nın bile sırları vardır.