Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel kadrolar...

Göztepe ile Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında İzmir'de karşı karşıya geliyorlar. Göztepe, 14 yıl sonra çıktığı Süper Lig'de İzmir'de taraftarından yoksun olacak. Göztepe'nin konuğu ise şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe. Göztepe Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel kadrolar...

Göztepe, yıllar sonra çıktığı Süper Lig'de ilk haftasında İzmir'de Fenerbahçe'yi ağırlıyor. İki takım 14 yıl sonra tekrar karşı karşıya geliyor. Cezası nedeniyle ev sahibi takımın taraftarının alınmayacağı Göztepe - Fenerbahçe maçı Bornova Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ve Fernandao, sakatlıkları nedeniyle Göztepe maçında oynayamayacak. Peki Göztepe - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Reklam
Reklam

GÖZTEPE - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Göztepe - Fenerbahçe maçı bu akşam Bornova Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak Göztepe - Fenerbahçe maçı BeINsports'dan ve DigitürkPlay'den canlı olarak yayınlanacak.

GÖZTEPE VE FENERBAHÇE 47. KEZ KARŞI KARŞIYA!

Göztepe ile Fenerbahçe, Süper Lig'de en son, İzmir temsilcisinin küme düştüğü 2002-2003 sezonunda karşılaştı. Süper ligdeki son Göztepe - Fenerbahçe maçı 31 Mayıs 2003 tarihinde İzmir'de oynandı ve 1-1 tamamlandı.

Bunun dışında Fenerbahçe ile Göztepe, 2012-2013 sezonunda Türkiye Kupası'nda birbirlerine rakip oldu. Fenerbahçe, İstanbul'daki 5. tur müsabakasından 4-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe ile Göztepe, yarın akşam oynacakları maç ile Süper Lig'de 47. kez birbirlerine rakip olacak. Göztepe ve Fenerbahçe arasında geride kalan 46 maçtan 21'ini Fenerbahçe, 7'sini Göztepe kazandı, 18 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gollerde de Fenerbahçe'nin, Göztepe'ye 69-29 üstünlüğü bulunuyor.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ile Göztepe arasında 2002-2003 sezonunda oynanan son lig maçlarında taraflar İstanbul'da golsüz, İzmir'de ise 1-1 berabere kaldı.

İki takım arasında 2002-2003 sezonunda Süper Lig'de oynanan son karşılaşma, 1-1 berabere bitmişti. Fenerbahçe, Göztepe karşısında iki oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Jose Fernandao ve yeni transfer Mehmet Ekici, İzmir temsilcisi karşısında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE SEZONA İYİ BAŞLAYAMIYOR!

Süper Lig ilk haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, sezon açılışlarını iyi yapamıyor. Fenerbahçe'nin son beş sezon ilk maçına bakıldığı zaman deplasmanda oynadığı 3 maçın üçünü de kaybetmiş. Bu maçlara sırasıyla söyle bir bakılırsa; 2012-2013 sezonuna deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak giren sarı-lacivertliler, 2013-2014 sezonunda ise Konyaspor'a 3-2 yenildi. Fenerbahçe, geçen sezona (2016-2017) da deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olarak girmişti.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, lige iç saha maçlarıyla başladığı 2014-2015 sezonunda Kardemir Karabükspor'u 3-2, 2015-2016 sezonunda ise Eskişehirspor'u 2-0 yenmişti.


Anahtar Kelimeler: