'Günaydın, ben sapık, naber?

"Günaydın ben sapık naber" diye anons yapılarak 112 Acil Servis Komuta Merkezi’nin telsiz irtibatı engelleniyor.

İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Ambulansların koordinasyonunu sağlayan 112 Acil Servis Komuta Merkezi’in başı 3 cgündür telsiz sapığıyla dertte. Kimliği belirsiz bir erkek, çoğunlukla kadınların görev yaptığı Haber Merkezi’ne yönelik sabah saatlerinde "Günaydın ben sapık naber" diye anons yaparken, günün belirli saatlerinde ise "Sesiniz çok güzel", "Ambulanslar göreve devam ediyor mu?", "İşlerinizde başarılar" diye anonslar yapıyor. Ambulansların muhabere yaptığı esnada ise telsizden mandallama yaparak görüşmeleri engellemeye çalışan kimliği belirsiz erkeğin belirlenmesi ve yakalanması için teknik takip başlatıldı.

Reklam
Reklam

112 Acil Servis Komuta Merkezi’nde görevlinin defalarca "burası bir sağlık kurumu lütfen rahatsız etmeyin, yerinizin belirlenmesi için teknik takip başlatıldı, durum polise bildirildi, hakkınızda yasal işlem yapılacak" demesine rağmen, kimliği belirsiz erkek "iyi olur bulursanız tanışmış oluruz" diye cevap verdi.

Daha sonra ise 112 Acil Servis ekiplerinin bir hastanın hastaneye nakli için birbirleriyle konuşma yaptığı sırada tekrar anonsları bölen kimliği belirsiz kişi, "kusura bakmayın bir daha sizi rahatsız etmeyeceğim iyi görevler" dedi. (DHA)

Tüm haberler


Anahtar Kelimeler: