Güvenli: Akdağ'ın Görevden Alınması Erzurum Adına Büyük Kayıp

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan adayı Abdullah Mustafa Güvenli, kabinede yapılan son değişiklik...

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) başkan adayı Abdullah Mustafa Güvenli, kabinede yapılan son değişiklik ile Recep Akdağ’ın Sağlık Bakanlığı'ndan alınmasının, şehir ve bölge için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Abdullah Mustafa Güvenli, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın bölgeye ve Türkiye’ye kalıcı üstün hizmetler ile iz bıraktığını belirten Mustafa Güvenli, "Sayın Bakanımız hizmetleri ile sağlık sistemine mührünü vurmuştur." dedi.

Reklam
Reklam

Daha önce birçok ilde olmayan sağlık kuruluşlarının bile bugün ilçelerin çoğunda bulunduğunu belirten Güvenli, Bakan Akdağ’ın Türkiye’ye yaptığı hizmetlerin büyük bir kararlılık çalışmaların sonucu olarak gerçekleştiğini dile getirdi.

Recep Akdağ’ın sağlık alanında Erzurum’a unutulmaz yatırımlar yaptığına dikkat çeken Güvenli, “Bu hizmetler sadece sağlık alanında olmadı. Her alanda Sayın Bakanımızın hizmetleri ve desteği olmuştur. Sayın Bakanımız Erzurum’a hizmet yapanlar için 'memurunuz olurum' demişti. Bu da Sayın Bakanımızın ne kadar hizmet aşkı ile çalıştığının göstergesidir. Kendi adını duyurmadan önemli büyük hizmetler yaptığını biliyoruz. Daha önce birçok ilde olmayan hastane, sağlık evi, sağlık ocağı gibi kuruluşlar günümüzde artık ilçelerde bile var. Bütün bunlar sağlık bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ’ın sayesinde gerçekleşmiştir. Kendisinin görevden alınması sadece Erzurum ve bölgemiz için değil, Türkiye için büyük bir kayıp olmuştur.” ifadelerini kulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: