Bodrum Bld. Bodrumspor Haberleri

Otel, savaş alanına döndü! Bodrumspor futbolcuları panik içinde...
2. Lig Play-off rövanş maçı için Bayburt'a giden Bodrumspor'a çirkin bir saldırı gerçekleşti. Oyuncuların kaldığı otele saldırıda bulunan gözü dönmüş taraftarlar sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 23-05-2022 10:58
Son dakika: Abramovich'in aşkı Göztepe değilmiş! TFF 2.Lig'den Bodrumspor'u alıyor...
Son dakika haberleri: Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi alacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü... Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in dün istifa etmesinin nedeni de Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı şeklinde yorumlanmıştı. Chelsea'yi satışa çıkartmak zorunda kalan Abramovich'in rotasını Türkiye'ye çevirdiği öğrenildi. Fakat bu takımın Göztepe değil, TFF 2.Lig'den başka bir takım olduğu ortaya çıktı...
Yayın Tarihi: 22-03-2022 10:58
Herkes Volkan Demirel'i konuşuyor! Sözleri televizyondan duyuldu! ''Bence faul hocam...''
Fatih Karagümrük - Bodrumspor maçında, Bodrumspor'un faul beklediği pozisyona Volkan Demirel'den destek geldi. Hakemin maçı durdurduğu anda kenara gelen Volkan Demirel sesli bir şekilde rakip takıma hak verdi. Bodrumspor oyuncularının faul beklediği pozisyonda bir kusur görmeyen hakem oyunu devam ettirdi. Hemen araya giren Volkan Demirel, "Bence de faul hocam, oyuncular haklı" dedi. Bu sözleri televizyondan duyulan Volkan Demirel sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 30-12-2021 17:22
Fatih Karagümrük hiç zorlanmadı! Bodrumspor'a fark attılar...
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Karagümrük, sahasında TFF 2. Lig ekibi Bodrumspor'u 4-0 yenerek son 16 turuna adını yazdırdı.
Yayın Tarihi: 29-12-2021 16:54
MAÇ SONUCU | Başakşehir 2-4 Bodrumspor
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Bodrumspor, deplasmanda penaltılar sonucunda Başakşehir'i 4-2 mağlup etti ve 5. tura yükseldi. Başakşehir kupadan elendi.
Yayın Tarihi: 30-11-2021 19:57