bungalov ev Haberleri

Çatalca'da şaşkına çeviren olay: 5 evi, havuzlarıyla birlikte çaldılar! Sahipleri ise şoke oldu
Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 16:20
Bungalov ev nedir, özellikleri nelerdir? Bungalov ev nasıl yapılır?
Büyükşehirlerde, köylerde, kasabalarda farklı yerleşim yerlerinde kullanılan farklı ev tipleri bulunur. Ülkemizde kullanılan ev tipleri son derece geniş bir yelpazede bulunur. Türkiye’nin sosyal ve kültürel yapısı, ekonomisi, coğrafi özellikleri gibi çeşitli durumlara göre değişkenlik gösteren ev tipleri insanların çeşitli ihtiyaçlarını karşılama amacı ile tasarlanmıştır.
Yayın Tarihi: 04-02-2024 14:13
Sapanca'da kahreden olay: Haftasonu tatili için gitmişlerdi! Feci şekilde can verdiler
İstanbulluların haftasonu tatili için en çok tercih ettiği rotalardan olan Sakarya'da korkunç bir olay yaşandı. Sapanca ilçesinde tatil için gelenlerin kullandığı bungalov evde yangın çıktı. Yangın faciasında tatil için gelen Doğukan Kaya (22) ve arkadaşı Aleyna Songül Kara (21), hayatını kaybetti. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Yayın Tarihi: 27-02-2023 10:45
Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor
Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor
Yayın Tarihi: 27-07-2022 13:40