Ege Aydan Haberleri

Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar tatil yörelerine akın etti! Bayramın tercihleri belli oldu
Bu yıl Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar, Ege ve Akdeniz’deki tatil yörelerini tercih etti. 30 Nisan Cumartesi günü başlayan bayram tatiliyle Ege ve Akdeniz'deki otellerde doluluk oranları destinasyon ve otele göre değişmekle birlikte yüzde 80'den başlayıp yüzde 100'ü buluyor.
Yayın Tarihi: 30-04-2022 17:58
Gönül Dağı'nın Münir Başkan'ı Ege Aydan'ın eşi güzelliğiyle parmak ısırttı! ''Dünyaca ünlü yıldız sandım!''
Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Semih Ertürk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, ilk bölümünden itibaren TRT 1 ekranlarının iddialı yapımları arasına girdi. Gönül Dağı'nın yönetmenliğini Yahya Samancı, senaristliğini Ali Asaf Elmas üstleniyor. Reyting rekortmeni dizide hayat verdiği Münir Başkan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ege Aydan'ın eşi Sevilay Aydan, güzelliğiyle dikkat çekti.
Yayın Tarihi: 13-02-2022 16:06
Gönül Dağı Münir Başkan Ölüyor mu? Münir Başkan kimdir?
TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı bir ayrılık haberiyle çalkalanıyor. Dizi de Asuman’ın babası Münir Başkan’a hayat veren Ege Aydan’ın diziden ayrılacağı konuşuyor. Geçtiğimiz bölümlerde beyin kanaması geçirip yatağa düşen Münir Başkan’ın öleceği haberi sosyal medyada dolaşmaya başladı. Peki Gönül Dağı’nın Münir Başkanı gerçekten ölerek diziye veda mı edecek?
Yayın Tarihi: 31-01-2022 10:29