Gökhan Mete Haberleri

Ünlü oyuncu Gökhan Mete arkadaşıyla kavga etti! Eline taş alıp...
Tiyatro sanatçısı Gökhan Mete ve eşi Ayşe Kökçü'nün Bodrum'daki eğlencesi olaylı bitti. Bir arkadaşıyla kavga ederken görüntülenen ve fotoğrafını çeken muhabirlere tepki gösteren Mete'yi eşi sakinleştirmeye çalıştı.
Yayın Tarihi: 17-06-2021 11:58
Usta oyunculardan 'Camdan Cama' dizi
Koronavirüs salgını nedeniyle çok zor günler geçirdiğimiz ve eve kapandığımız bu zamanlarda moral vermek amacıyla yola çıkan usta oyuncular, Camdan Cama adlı projeye imza attı.
Yayın Tarihi: 12-04-2020 20:34
Sahnelerin yarım asrı deviren aktörü
Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Gökhan Mete, ilerleyen yaşına rağmen tiyatro sevgisinin verdiği enerjiyle sahneye çıkmaya devam ediyor - Usta aktör, 56 yıl önce çıktığı sahnede mesleğini halen başarıyla sürdürürken, diğer yandan genç aktör ve aktrislerin mesleki yaşamlarına deneyimini aktararak ışık tutuyor - Sahneleri "yaşama sebebim" şeklinde yorumlayan Gökhan Mete: - "Evden çıkıyordum, balık tutmaya gidiyordum. Tuttuğum balıkları satıyordum, çünkü evden para isteyemezdim. Çok sıkıntılı günlerim oldu ama 'ben bu işi yapacağım' dedim. 'Bu iş benim hayatım, bu iş olmazsa ben olamam' dedim. Çok şükür bugünlere geldim" - "Bazı gençler bana oyuncu olmak istediklerini söylüyorlar. Onlara ilk söylediğim cümle şudur; 'oyuncu olmak istiyorsan kendine ait hiçbir şey olamaz. 39 derece ateşin var, sahneye çıkacaksın. Baban öldü, annen öldü, çıkacaksın' Bunlar mazeret kabul etmez"
Yayın Tarihi: 24-03-2019 11:01
Tepki çeken cami sahnesi
ATV ekranlarında yayınlanan 'Huzur Sokağı' isimli dizideki cami sahnesi ekran başındakilerin tepkisini çekti.
Yayın Tarihi: 11-09-2012 10:23