ilişki testi Haberleri

İlişki uzmanından 15 soruda 'Doğru ilişkide misin?' testi! Kafanızda soru işareti kalmasın
İlişki Uzmanı Gary Gary W. lewandowski 15 soruda 'Doğru ilişkide misin?' testi hazırladı. Bu sorulara verdiğiniz cevaplar neticesinde ilişkinizi yorumlayabilir daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Testin soruları ve yorumu haberimizde.
Yayın Tarihi: 03-02-2024 10:10
Nasıl biriyle evleneceğini merak ediyor musun? Bu test sana evleneceğin kişi hakkında bilgiler verecek
Pek çok insan ilerde kiminle evleneceğini merak ediyor. Ancak daha önemlisi aslında nasıl biriyle evleneceğimiz. Evleneceğimiz kişiyi aslında karakterimizle ya da seçimlerimizle belirliyoruz. Farkında olmasak da evleneceğimiz insanı seçerken karakter ve düşünce olarak bize benzeyeni ya da bizi tamamlayanı seçmeye çalışırız.
Yayın Tarihi: 13-10-2022 18:15
Sevgilinle ne kadar uyumlusunuz?
Sevgilinle ne kadar uyumlu olduğunu merak ediyor musun? Eğer "Büyük bir merak içerisindeyim ve sevgilimle aramdaki uyumu öğrenmek istiyorum." diyorsan testi çözebilirsin!
Yayın Tarihi: 24-09-2022 22:48
İlişkin gerçekten bitti mi yoksa yarım mı kaldı?
İlişkiler uzun ya da kısa süreli olabilir. Bu durum her ne kadar normal olsa da bazen "Hikâyemiz bitti mi yoksa yarım mı kaldı?" dediğimiz ilişkiler yaşayabiliyoruz. Eğer sen de ilişkinin bittiği ya da yarım kaldığı konusunda bir karmaşa içerisindeysen senin için hazırladığımız testi çözebilirsin.
Yayın Tarihi: 22-09-2022 16:05
Bu sorulara vereceğin cevaplar sevgilinin kaç IQ'ya sahip olacağını gösteriyor
Ahh biz insanlar. Her zaman her şeyin ya fazlasını ya da en iyisini istiyoruz öyle değil mi? Aşk ve mantık ilişkisini ele aldığımız bu test senin için en ideal sevgili IQ'sunu söylüyor.
Yayın Tarihi: 25-08-2022 17:08