işsizlik maaşı 2022 Haberleri

İşsizlik maaşı hesaplama 2022: İşsizlik maaşı nasıl hesaplanır, işsizlik maaşı kademesi nedir?
İşsizlik maaşı bir iş yerinde çalışan, kendi istek ve kusuru dışında işten ayrılmak zorunda kalmış kişilere İŞKUR tarafından işsizlik ödeneği sağlanmaktadır. Belirli şartların sağlanması halinde sigortalı işsizlere, işsiz kaldıkları süreç içerisinde belirli süre ve miktar dahilinde işsizlik maaşı verilmektedir. İşsizlik maaşı hesaplanırken, sigortalı işçinin son 120 günlük prime esas kazançları dikkate alınarak hesaplanan işsizlik maaşı ne kadar?
Yayın Tarihi: 11-11-2022 17:23
En düşük ve en yüksek işsizlik maaşı ne kadar? 2022 işsizlik maaşı tavan ve taban ücretleri ne kadar oldu?
İşsizlik maaşı alabilmek için şartları yerine getiren ve kendi isteği dışında hizmet akdi feshedilen kişiler işsizlik maaşı alabilir. Bireylerin son 4 ay içerisinde kaç TL üzerinden çalışmış olduklarına göre miktarı belirlenen işsizlik ödeneği 6, 8 veya 10 ay boyunca alınabilmektedir. İşsiz kalan ve hizmet akdinin feshinden sonraki ilk 30 gün içinde başvuru yapan işsizler bu ödenekten yararlanabilir. Peki, en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı 2022 yılında ne kadar?
Yayın Tarihi: 08-11-2022 15:38
Detaylı işsizlik maaşı rehberi: İşsizlik maaşı başvuru süreci, şartları, süresi ve diğer tüm detaylar
İşsizlik maaşı ya da işsizlik ödeneği, yasalara göre belirlenen şartları karşılamaları durumunda işsiz kalan kişilere verilir. İşsizlik maaşı belirli bir süre için alınan belirli bir miktarda olan maaştır. Bu ödenekten yararlanmak için bazı şartları karşılamak gerekir. Bu koşullar da yasalara göre belirlenmiştir. İşsizlik maaşı nedir, işsizlik maaşı şartları nelerdir?
Yayın Tarihi: 19-10-2022 20:52