kumtel Haberleri

BİM'e Kumtel airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı sizin için inceledik
BİM'in bu hafta yayınlanan 26 - 29 Aralık 2023 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri de Kumtel airfryer oldu. 29 Aralık Cuma gününden itibaren BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcılarının yorumlarını sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. "Kumtel airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada! İşte detaylar!
Yayın Tarihi: 27-12-2023 15:15
Mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak! İndirimli fiyatlarıyla yüzünüzü güldürecek mutfak aletleri
Mutfakların en pratik kahramanları olan birbirinden işlevsel aletlere uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olmaya ne dersiniz? Amazon'un 4-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olan "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyasından faydalanarak bütçenizi zorlamadan istediğiniz mutfak aletini hemen satın alabilirsiniz. İndirimli ürünlerin hangileri olduğunu öğrenmek istiyorsanız listemizi inceleyebilirsiniz!
Yayın Tarihi: 13-09-2023 16:33
Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri
Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.
Yayın Tarihi: 10-04-2023 15:52