mehdi taremi Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe istemişti, Galatasaray bitiriyor! Mehdi Taremi sezon sonunda bedavaya geliyor...
Son dakika haberleri: Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Galatasaray, gelecek planlamasına da şimdiden başladı. Bu sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren ve geride bıraktığımız 8 haftada 17 puan toplayarak 4. sırada yer alan sarı - kırmızılılar, forvet hattına Mauro Icardi ve Haris Seferovic isimlerini dahil etmişti. Galatasaray'ın gündeminde bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan Mehdi Taremi'nin olduğu iddia edildi.
Yayın Tarihi: 04-10-2022 11:36
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Jorge Jesus gece yarısı bombaları! Canlı yayına çıktı bir bir açıkladı... İşte transfer yapılacak bölgeler!
Son dakika spor haberi... UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turunda veda eden Fenerbahçe'nin yeni sezonda hedefi mutlak şampiyonluk. Tecrübeli hocası Jorge Jesus ile kupa hasretine son vermek isteyen Sarı-Lacivertliler'de Portekizli hoca Jesus, ülkesinde yayın yapan bir TV kanalına çıkarak bomba açıklamalarda bulundu. Jesus Fenerbahçe'de transfer yapılmasını istediği mevkileri açıklarken, mali problemler olmasaydı kadroda görmek isteyeceği ismi de duyurdu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 28-07-2022 23:36