Hamza Hamzaoğlu'dan yeni imza!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'a yeniden imza attı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da 2,5 yıldır görev yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yeni sezon için sözleşmesini uzattı.

Reklam
Reklam

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hamzaoğlu yeni sezona da devam kararı alarak sözleşmeyi imzaladı.

Akhisar Belediyespor ile devam ettikleri için mutlu oluğunu dile getiren Hamza Hamzaoğlu şunları kaydetti:

"Takımımız ile beraber yola devam edeceğiz. Her şeyden önce tabiki mutluyuz, istikrarımız bozulmayacak ve bugüne kadar yakalamış olduğumuz başarımızın üzerine koymaya çalışacağız. İnşallah önümüzde sene de bu ligde sürekli devam edebilen hem de daha üst sıraları zorlayabilecek bir takım olmaya çalışacağız. Hem yönetimimize, hem ilçemize, hem takımımıza hayırlısı olsun. Bu sene daha iyi bir şekilde inşallah yolumuza devam edeceğiz."

Yaklaşık 5 oyuncu alacaklarını ve 6 oyuncu ile yolları ayırmayı düşündüklerini anlatan Hamzaoğlu, "Tabi ki takımımız ile birlikte yola devam etmemin ardından herkes transfer bekleyecek bizden. Ama biz kadromuzu büyük ölçüde koruyacağız. Belki 4 ila 5 transfer ile bu sezonu kapatacağız. Bu 4-5 transfer gerçekten ihtiyacımız olan ve kadromuza katkı sağlayacak oyuncular olacaktır. Şuanda kadromuza baktığımız eksik yok aslında, oyuncularımızın hepsinden çok memnunuz. Ama elimizdeki oyunculardan da daha iyisi olursa her mevkide takıma transfer yapabiliriz. Yolları ayıracağımız oyuncuları daha belirlemedik. Ben yönetime listeyi teslim ettim, oradan belki aramızdan kiralık olarak göndereceğimiz arkadaşlarımız olacak ve önümüzdeki sene takımda düşünmediğimiz arkadaşlarımız kampa katılmayacak. Toplam 6-7 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız" dedi.

Reklam
Reklam

GEKAS AKHİSAR'DA ÇOK MUTLU

Gekas konusunda düşüncelerini aktaran Hamzaoğlu, Gelecek sezonda Gekas'ı kadromuzda düşünüyorum. Eğer Gekas'tan bize bir teklif gelir ben burada oynamak istemiyorum, yada hocam bana çok iyi bir teklif var şuraya gitmek istiyorum demek isterse o zaman hem kulübümüzün menfaati hem de Gekas'ın menfaatini düşünerek o şekilde bir hareketimiz olabilir ve izin verebiliriz. Ancak biz burada kalmasını istiyoruz. Gekas'ın burada mutlu olduğunu düşünüyorum, diğer konular zaten yönetimimiz görüşecektir. İnşallah Gekas bizim ile beraber devam edecektir diye konuştu.

1 Temmuz 2013 tarihinde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde toplanacaklarını dile getiren Hamzaoğlu daha sonra yurt içinde kamp yapıp maçlar için de yurt dışına gitmeyi düşündüklerini dile getirdi.