Hayalet bebek hayata tutundu!

Kansız olarak dünyaya gelen ve sadece 2 saat yaşayabileceği düşünülen bebek, mucizevi bir şekilde hayata tutundu.

Kan hücrelerindeki hemoglobin kan oluşturmak için yeterli düzeyde olmadığı belirtilen ve sadece 2 saat yaşayabileceği düşünülen Olivia, 2 kan naklinden sonra mucizevi bir şekilde hayata tutundu.

Reklam
Reklam

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/hayalet-bebek-hayata-tutundu-hayalet-bebek-hayata-tutundu/9859/252686/)

Kan nakillerinin ardından bebeğin ten rengi hayalet beyazından pembeye dönüşürken, 6 ayını dolduran Olivia’ya doktorlar mucize bebek diyor.

Olivia Norton’un 31 yaşındaki annesi Louise Bearman, hayalet bebek dünyaya getirmenin olağandışı bir durum olduğunu ancak kızlarının tıp kitaplarında yer alabileceğini söyledi.

Bearman, “Olivia benim ilk çocuğum, nasıl bir bebek olabileceğini bilemiyordum ama o renkte bir bebek beklemiyordum. Doktorların notlarında yazanları hiçbir zaman unutmayacağım; ‘beyaz ve güçsüz’. Doğumdan önce de birçok olumsuzluklar olmuştu. Daha sonra Olivia dünyaya geldi, rengi bembeyazdı, neler olduğunu anlayamadık. Doktorlar durumu anlattıktan sonra, kan nakli yaptılar, renginin beyazdan mükemmel bir pembeye dönüşmüştü” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hastanede görevli olan hemşire Sharon Pilgrim, 20 yıldır bu kadar düşük hemoglobin düzeyi görmediğini belirterek, “Hayatta olması mucize. Rengi çok soluktu ve nefes almakta güçlük çekiyordu” dedi.

(Daily Mail)


Anahtar Kelimeler: