Hedef yeniden Nistelrooy!

Fenerbahçe'nin Nistelrooy sevdası çok kısa bir aranın ardından tekrar alevlendi.

Fenerbahçe'nin Nistelrooy sevdası çok kısa bir aranın ardından tekrar alevlendi. Sezon bitimine doğru Hollandalı golcünün şartlarını araştırmaya başlayan yönetim, bu transferde önemli bir mesafeyi geride bırakmış, hatta Hollandalı yıldız takım arkadaşı Cannavaro'nun Real Madrid'e veda partisinde, "Ben de Fenerbahçe ile anlaşmak üzereyim" demişti. Ancak daha sonraki süreçte Güiza defalarca kalmak istediğini belirtince Nistelrooy defteri kapanma noktasına gelmişti.

Reklam
Reklam

Fanatik Gazetesi'nin 2 Temmuz 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Defteri kapatan adam Güiza, bu sefer transferi tekrar gündeme getirdi. Konfederasyon Kupası 3.'lük maçında 2 şık gol attıktan sonra büyük havaya giren İspanyol futbolcu, "Fenerbahçe'den ayrılmak istiyorum... İspanya gibisi yok... Valencia'ya gözü kapalı giderim" şeklinde açıklamalar yapınca Başkan Aziz Yıldırım'ı kızdırdı.

Geçen sezon Güiza'ya 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Sarı-Lacivertliler, tecrübeli futbolcuyu gözden çıkarmaya hazır. Güiza'nın 14 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle satılması halinde de Nistelrooy'un Fenerbahçe'ye gelmesi için engel kalmayacak.

RUUD VAN NİSTELROOY

Ülkesi: Hollanda
Boyu: 1.88
Kilosu: 80
Yaşı: 32
Mevkii: Forvet
Takımı: Real Madrid
Bu sezon: 4 maç, 6 gol
Oynadığı takımlar: Den Bosch, Heerenveen, PSV, Manchester United
Milli Takım: 64 maç, 33 gol