Hibrit teknolojisiyle gelen güzellik

Kırışıklıklar için yepyeni bir teknoloji var.

Hybrid Enerji teknolojisi cerrahi bir operasyonun sağladığı yararları, uygulamaların güvenilirliği ve konforu ile birleşmiş bir işlemdir. Bu benzersiz ve popüler teknoloji hemen ortaya çıkan uzun süreli başarılı sonuçlar elde edilmesine olanak veriyor. Derideki hyaluronik asit miktarı dolgu uygulaması yapılmadan artıyor, kolajen ve elastin miktarları yükseliyor.

Reklam
Reklam

Hibrit Enerji Teknolojisi Sıcak ve Elektriksel görünmez Mikro Ablazyonu yapısında birleştirir, bu mikro ablazyon bir dizi minik iğneden oluşan steril bir aplikatör ucu yardımıyla deriye uygulanır.

Sıcak IMA iğne başlığı orta dermisi hedefleyecek biçimde acısız ve kolay biçimde deriye penetre olmasını sağlar. Elektriksel IMA ise seçilen hedef alana termal olmayan bir enerjinin bu minik iğnelerle transferi yoluyla uygulanır. Bu yolla dermise aktarılan enerji mikro düzeyde hasarlar yaparak doğal yara iyileşme sürecini tetikler, bu durumda hasarlar yaratarak doğal yara iyileşme sürecini tetikler, bu durumda hasarın deri yüzeyindeki yanıt mekanizması da minimal olacaktır. Sonuçta cilt daha sıkı ve tazelenmiş, kırışıklıklar en aza indirgenmiş ve dermiste doğal bir dolgu etkisi ciddi düzeyde ortaya çıkmış olacaktır.

Hibrit Teknolojisi ne yapıyor; radyofrekans, galvanik akım ve trifraksiyonel özellikleri ile cildi sıkılaştırıyor, kollajen artışı sağlıyor, üst tabakayı yeniliyor. İnce kırışıklıklar azalıyor, daha sıkı ve parlak bir cildin oluşmasını sağlıyor.

Reklam
Reklam

Olumlu Sonuçlar kaç uygulama sonrasında alınabilir?
Doğal bir dolgu etkisi ilk uygulamanın hemen sonrasında görülür ve hissedilir. En iyi sonucu alabilmek için standart uygulama dizisinin tamamlanması önerilir. Uygulamalar ilerledikçe alınan sonuçlar da pekişecektir.

Uygulamalar ne kadar zaman alır?
Ortalama olarak bir uygulama 30 dk sürer , genellikle 4-5 seans uygulanır. 24 saat içinde günlük yaşamınıza dönebilirsiniz.

Herhangi bir iyileşme süreci gerekli midir?
Uygulama neredeyse hiçbir iyileşme süreci gerektirmez. Uygulama sonrasındaki gün hafif bir kızarıklık, haifi bir şişme ve çok küçük kabuklanmalar ortaya çıkabilir. Ancak bu değişiklikler makyaj ve güneş koruyucu ile rahatlıkla kapatılıp günlük aktivitelere dönülebililr.