Yaşar ANTER/BODRUM Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir apartta yaşayan Özkar Ziya Bozdağ'dan 2 gündür haber alamayan arkadaşları polise bildirdi. İhbar üzerine bugün sabah saatlerinde aparta giden polis, Bozdağ'ın banyoda tavana asılı cesediyle karşılaştı. Yapılan inceleme sonrası Bozdağ'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Otellerde yöneticilik yaptığı ancak 8 aydır çalışmadığı belirtilen Bozdağ'ın, esnafa olan borçları nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz