Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler'den şaşırtıcı karar

Duman'ın solisti Kaan Tangöze ile evli olan Seçkin Piriler, boşanmaya karar verdi. Eşi Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural ile ilişkisinin ortaya çıkması sonrası "Kaan'dan boşanmam" diyen Seçkin Piriler'in bu kararı şaşırttı.

2015'in son aylarında eşi Kaan Tangöze tarafından aldatılma şoku yaşayan Seçkin Piriler, 2016'ya şaşırtan bir kararla girdi. Evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapan ve boşanma iddialarını uzun süre yalanlayan Seçkin Piriler, daha fazla dayanamayarak iki çocuğunun babası Kaan Tangöze ile yollarını ayırmaya karar verdi. İddialara göre boşanmaya karar veren çift mal paylaşımı yaptıktan sonra mahkemeye başvuracak. Babasının ölümünden bir ay sonra eşi Kaan Töngeze'nin ihanetiyle ikinci bir darbe alan Seçkin Piriler'in, psikolojik tedavi gördüğü ve yaşadığı zor günler nedeniyle 47 kiloya düştüğü de söylentiler arasında.

2015 PİRİLER İÇİN GÜZEL GEÇMİŞ

Yaşadığı ihanet ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Seçkin Piriler, yılbaşı kutlamaları öncesinde kamerelara takılmış, muhabirlerin bir önceki yıl ile ilgili değerlendirme istemesi üzerine "2015 güzel geçti. Son ayları biraz kötü geçti ama genel olarak güzel geçti." cevabını vermişti. Yeni yıla eşi Kaan Tangöze'den ayrı giren fakat hala aynı evde yaşadıklarını ifade eden Seçkin Piriler, boşanıp boşanmayacağı soruları üzerine ise; "Hiçbir açıklama yapmak istemiyorum. Şuan hiçbir şey düşünmüyorum. İlerde bir karar alırsam söyleyeceğim." dedi.

NE OLMUŞTU?

Seçkin Piriler, eşi Kaan Tangöze'nin ihanet fotoğraflarının basına yansıması ardından zor günler geçirmişti. Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural'la bir hayli samimi görüntüler vermesi ardından "Boşanmıyoruz" açıklaması yapmıştı. Ancak, Kıvılcım Ural'ın "İlişkimiz yeni değil, altı yıldır sürüyor." sözleri, ortalığı yeniden karıştırdı. Seçkin Piriler'in yakın dostu Meral Kaplan geçtiğimiz günlerde "Seçkin ilk başta 'Boşanmıyoruz' falan dedi ama erkekleri öyle kolay affedebilir miyiz? Seçkin, Kaan'ı affedemez" açıklamasıyla ünlü mankenin boşanma davası açacağının sinyallerini verdi.

KAAN TANGÖZE KİMDİR?

5 Eylül 1973 doğumlu olan Kaan Tangöze, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yaparken, Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına devam eden Kaan Tangöze, 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman grubunu kurdu. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

KIVILCIM URAL KİMDİR?

Kıvılcım Ural şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. İstanbul doğumlu olan şarkıcının babası Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural'dır. Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer almıştır. Kıvılcım Ural son olarak "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkarmıştır.


Anahtar Kelimeler: