Kahreden görüntü! Koronavirüs tedavisi için sırada beklerken bir anda yere yığıldı

Covid tedavi merkezi katında yatan kadının fotoğrafını çeken Floridalı adam ''Bu şey öldürür'' diyerek pandeminin ne kadar ciddi bir boyutta olduğunu gösterdi. Louis Lopez, ''Hastanede yer olmadığı için kütüphanede tedavi gören insanları görmek, artık ayağa kalkamayacak kadar hasta olan kişilere tanık olmak çok kötüydü. Eğer aşısız olsaydım ben de bu şekilde olabilirdim'' diyor.

ABD'de yaşayan Louis Lopez adındaki bir adam, artık ayağa kalkamayacak kadar hasta olan kişilere tanık olmanın pandeminin ciddiyetini gösterdiğini söylüyor.

Reklam
Reklam

Covid tedavi merkezinde yaşadığı üzücü anları, ''Pandeminin gerçek hali bu'' diyerek anlatan Lopez, ''Antikor tedavisi için beklerken, ayağa kalkamayacak kadar hasta hastaların geldiğine tanık oldum. Bir kadın tedavi edilmeyi beklerken bir anda yere yığıldı. O anda bu şeyin, bu Covid'in insanı öldürdüğüne canlı bir şekilde tanık oldum'' dedi.

''BU GÖRÜNTÜ İŞİN CİDDİYETİNİ GÖSTERİYOR''

CNN'e konuşan adam, "San Diego'da iki kuzenimi Covid'den kaybettim. Eğer aşısız olsaydım, aklımda hiç şüphe yok ki, ben de ölmüş olabilirdim. Bu görüntü işin ciddiyetini gösteriyor. Kütüphaneler normalde yalnızlık ve sessizlik yerleridir. Ancak hastanede yer olmaması nedeniyle burası bir tedavi merkezine dönüşmüş durumda'' ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: