Kapkaççı Tutuklandı

İZMİR, Olay, geçen 13 Ocak'ta meydana geldi. Kuaförden çıkıp evine dönen E.U.'nun arkasından gelen 18-20 yaşlarında bir erkek, içerisinde para,

İZMİR, Olay, geçen 13 Ocak'ta meydana geldi. Kuaförden çıkıp evine dönen E.U.'nun arkasından gelen 18-20 yaşlarında bir erkek, içerisinde para, kimlik kartı ve özel eşyaları bulunan omzundaki çantasını alarak kaçmaya başladı. E.U., bağırıp çevreden yardım istedi. Çevredekiler, çantayı alıp kaçmak isteyen bu kişiyi yakaladı. Şüpheli boğuştuğu kişinin elinden kurtulup, çantayı atarak kaçtı. E.U.'nun, yere düşen çantasını almak için koştuğu sırada düşürdüğü cep telefonunu diğer zanlı alıp kaçtı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin, olayın yaşındığı sokak ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini temin ederek yaptığı inceleme sonucu, cep telefonunu yerden alarak kaçan kişinin 18 yaşındaki A.Ö. olduğu tespit edildi.
Polis, A.Ö.'yü, geçen pazartesi günü evinden çıkarken yakaladı. Sattığı cep telefonu da bulunarak E.U.'ya teslim edildi. Dün adliyeye sevkedilen A.Ö. tutuklandı. Polis, E.U.'nun çantasını alıp kaçmak isteyen diğer şüphelinin de 18 yaşındaki A.K. olduğunu tespit etti. A.K.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: