Kara Para Aşk son bölümü izleyicisiyle buluştu

Kara Para Aşk son bölüm izleyenleri yine koltuklarına kitlemeyi başardı. Kara Para Aşk 32. bölümde Ömer'in abisi hakkındaki endişeleri arttı. Diğer yandan Hüseyin Arda konusunda Tayyar'a gitmeye karar verdi.

KARA PARA AŞK 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

İkinci sezonuyla Atv ekranlarından izleyicilerle buluşmaya devam eden Kara Para Aşk 32. bölümüyle yine izleyenleri ekrana kitledi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Ömer duydukları karşısında şok oldu. Arda Ömer'e abisi Hüseyin'in olaylarla ilgili olabileceğini anlattı. Öte yandan Tayyar ise Arda'nın susturulması gerektiğini düşünüyordu. Bunun içinde Kara Para Aşk son bölümde Arda'ya bir kumpas hazırladı. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 32. bölümüyle 14 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Kara Para Aşk son bölümde Arda Ömer'e abisi Hüseyin hakkındaki şüphelerinden bahsetti. Nişanlısının ve Elif'in babasının ölümünde Hüseyin'in parmağı olabileceği konusunda anlatılanlar Ömer'i çılgına döndürdü. Ömer her ne kadar abisi hakkında söylenenlere inanmak istemese de kuşkuya kapıldı. Arda'nın ise Ömer'i inandırmaya yetecek kanıtları yoktu.

Elif Ömer'in karşısına İpek ile nişan fotoğraflarını koydu. Bu durum ortalığı bir hayli hareketlendirdi ancak Ömer Elif'i ikna etmeye çalışmaktaydı. Kara Para Aşk 32. bölümde ekip, bir yandan da Bahar cinayetinin üzerine gitmeyi sürdürdü ve bu çabalarının sonucunda yeni delillere ulaştı. Ortaya çıkan her delil Hüseyin'i biraz daha köşeye sıkıştırdı. Özellikle Arda'nın sürekli bu konuyu gündeme getirmesi Hüseyin'i iyiden iyiye rahatsız etmeye başladı.

Hüseyin Arda konusunda Tayyar'a gitmeye karar verdi. Tayyar'ın ise Arda konusundaki kararı belliydi ve onu susturmanın gerekliliğinin farkındaydı. Ancak Arda'nın susturulması için tek yol ortadan kaldırılmasıydı.

Hüseyin hakkında Arda'nın söylediklerinden sonra kuşkulanan Ömer, abisinin hareketlerinde gariplikler olduğunu fark etti. Ömer Hüseyin'i yakın takibine alırken, Hüseyin ise olan bitenden habersiz Svetlena ile buluştu. Abisinin Svetlena'nın evinden çıkmasını bekleyen Ömer iyice sabırsızlandı ve Kara Para Aşk son bölümde abisinin neler karıştırdığını öğrenmek için hamle yaptı.