Karaman'da park halindeki otomobilin içinde bulunan çakmak tüpünün patlaması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Emre Gezer (16) arkadaşları Fatih Menekşe (16), Kemal Öztürk (16) ve Mehmet Şimşek (16) ile birlikte Hürriyet Mahallesi'ndeki evlerinin önünde park halinde bulunan babasına ait otomobile bindi.
Otomobilin içinde çakmak tüpüyle yanlarındaki çakmaklara gaz dolduran geçlerden biri, çakmağı denemek için yakınca patlama meydana geldi.
Yaralanan Emre Gezer, Fatih Menekşe, Kemal Öztürk ve Mehmet Şimşek Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Emre Gezer, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Muhabir: Mehmet Çetin / Metin Bolat
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz