Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.
Eskişehir temasları çerçevesinde Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin örnek kenti Eskişehir’de sosyal demokrat yerel yönetim anlayışının en iyi örneklerinden biri olan Tepebaşı Belediyesi’nde olmaktan mutluyum. Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Dt. Ahmet Ataç, gerçekleştirdiği projeler ve örnek bir sosyal demokrat belediye başkanı olarak partimizin gurur duyduğu bir isim” dedi.
Daha sonra Başkan Ataç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Tepebaşı Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk fotoğraflarından oluşan yeni yıl takvimi hediye etti.
Ziyaretin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindeler, Tepebaşı Belediyesi hizmet binası yanından bulunan taksi durağını ziyaret ederek şoförlerle sohbet etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz