Kırıkkale Valiliği'nden Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Kırıkkale Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar...

Kırıkkale Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Polis evinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programında Vali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri davetlileri tek tek gezerek sohbetler ettiler.

Reklam
Reklam

Yemekte konuşan Vali Kolat, acıların dinmesinin kolay olmadığını ama acıların paylaşılmasıyla acıların hafiflemesinin mümkün olduğunu belirterek, "Hükumetimiz son yaptığı çalışmalar son derece beklentilerinde ötesinde ciddi derecede şehit aileleri ve gazilerimizin beklentilerini karşılamış durumdadır. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazanın rahmet ve bereket içerisinde geçmesi temennisiyle hepinize teşriflerinizden dolayı saygılar sunarım. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de Allah sağlık, sıhhat versin”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: