Adana'da polis, serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan çocuğun bulunmasına çalışıyor.
Mmerkez Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi Ege Bağatur Bulvarı'ndan geçen sulama kanalına gelen 2 çocuk serinlemek istedi. Burada 10 yaşındaki Mustafa Halil Yaşar ayağını suya soktu, Berat ise kanalın serin sularına kendini bıraktı, ancak akıntıya kapıldı. Arkadaşı Mustafa'nın kendine uzattığı ipi de tutamayan Berat, bir anda gözden kayboldu. Çevredekiler, ağlayarak yardım isteyen küçük bir çocuğun çağrıları üzerine polise haberdi. Emniyet Sualtı ekibi dalgıçları 11 yaşındaki Berat'ın bulunması için arama yapıyor.
Kendisi ile bile sulama kanalına gelen arkadaşı Berat'ın boğulmasına üzülen küçük Mustafa, "Ona ip de uzattım ama tutamadı." dedi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz