#KısaYol’da Sadettin Saran’la Wings for Life World Run Sohbeti

YouTube’daki #KısaYol serisiyle tanınan Erim Özşen bu kez Yakalama Aracı’nda direksiyon başına geçti, konuğu ise Sadettin Saran’dı. Muhabbete ortak olmak istersen hemen izle!

6 Mayıs’ta İzmir’de muhteşem bir şölen var! Dünyanın birçok noktasında aynı anda start alacak olan Wings for Life World Run’ın bu yıl Türkiye'deki resmi lokasyonu yine İzmir olacak, binlerce katılımcı bir kez daha koşamayanlar için koşacak. Yarıştan elde edilen gelirin tamamı omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara aktarılacak.

Bu anlamlı koşuya katılmak için hala şansın var, tıkla ve kaydol!

Wings for Life World Run, en az amacı kadar formatıyla da fark yaratıyor. Çünkü bu yarışta bir bitiş çizgisi yok, Yakalama Aracı var! Katılımcılar için yarış başladıktan 30 dakika sonra yola çıkan ve hızını yavaş yavaş artıracak olan Ford Kuga marka araç, yetiştiği koşucuyu yarıştan eleyecek.

İşte o meşhur Yakalama Aracı’nın direksiyonu başında bu kez YouTube’daki #KısaYol serisiyle tanıdığımız Erim Özşen’i görüyoruz. Erim, yine kendisine kısa bir yol buluyor ve o yolda konuğu Sadettin Saran’la birlikte Wings for Life World Run muhabbetine koyuluyor. Hemen yukarıdaki videoyu izleyelim ve bu sohbete biz de eşlik edelim!

https://www.redbull.com/tr-tr/erim-ozsen-sadettin-saran-kisayol-video