Kocaman kararını verdi!

En çok merak edilen isim basın önüne çıktı! Fenerbahçe Sportif Direktör ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman bugün bir basın toplantısı düzenledi.. Peki istifa edecek mi sorusu cevap buldu.

Miracle Otel'de saat 15.30'da basının karşısına çıkan Kocaman, devre arası kamp sürecini değerlendirdi.

Kocaman, dünkü Yeni Malatya mağlubiyetinden dolayı bütün camiadan özür dilerken, bu sonucun kabul edilebilir yanının olmadığı ancak çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Yeni Malatya maçının ardından basın toplantısı yapmamasının nedenini ise; 'Kendimde o gücü bulamadım' yanıtını vererek cevapladı.

Kocaman geleceğe dönük düşüncelerinden bahsederken, dün akşam karışık duygular içinde olduğunu söyledi ve takımının başında bulunduğunu belirtti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın