Mario Gomez için açlık grevi

Mario Gomez’in ayrılmasıyla birlikte karaları bağlayan Beşiktaş taraftarı, Alman golcünün geri dönmesi için sınır tanımıyor...

Önceki gün Twitter’da ‘#ComeBackGomez’ hashtagi altında başlatılan kampanyanın ardından dün de bir taraftar, ağzını bantladığını gösteren bir fotoğraf paylaşıp “Gomez geri dönene kadar açlık grevindeyim” mesajını paylaştı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Beşiktaşlılar’ın kampanyası Alman basınında da geniş yer buldu. Alman televizyonları, taraftarların Gomez mesajlarını ekrana getirirken, sosyal medyada “İnşallah Gomez izliyordur” yorumları yapıldı.

Gomez'in geri gelmesini isteyen Beşiktaşlıların serzenişi UEFA'nın resmi hesabında da yer aldı.

GREVDEKİ BAZI TARAFTARLARIN PAYLAŞIMLARI

Fikret Orman'dan yeni açıklama

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın antrenmanı esnasında basın mensupları ile sohbet ederken, Mario Gomez ile ilgili söylediklerinin temenniden ibaret olduğunun altını çizdi.

Orman, şu ifadeleri kullandı;

"Gomez ile ilgili somut bir gelişme yok. Benim dün söylediklerim sadece bir temenniydi. Dönmesini tabii ki isteriz. Gomez'i seviyoruz ama hayatın ne getireceği belli olmaz. Şu anda gerçek olan tek şey, Gomez'in içinde olduğu bir transfer planımızın olmaması. Başka santraforlarla görüşmeye devam ediyoruz."

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: