Medical Park Antalyaspor'da transfer -Kırmızı-beyazlı takımın, Manisaspor'da forma giyen Isaac Promise ile ön protokol imzaladığı açıklandı

Medical Park Antalyaspor'un, Manisaspor'da forma giyen Isaac Promise ile ön protokol imzaladığı açıklandı.

Medical Park Antalyaspor'un, Manisaspor'da forma giyen Isaac Promise ile ön protokol imzaladığı açıklandı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan aklamaya göre, Nijeryalı forvet oyuncu Isaac Promise ile transfere ilişkin ön protokolün imzalandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Türkiye'de Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Manisaspor takımlarında olmak üzere 6 sezondur başarılı bir futbol kariyerine sahip olan Isaac'in gelecek 3 sezon boyunca kırmızı-beyazlı takımın kadrosunda yer alacağı kaydedildi.

-"Transfer çalışmalarımız sürüyor"-

Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine, Isaac'in Süper Lig'de kendisini ispatlamış bir oyuncu olduğunu söyledi.

Isaac'in, Medical Park Antalyaspor'un zayıf olan ofans ve forvet hattına güç katacağına inandığını belirten Akıncıoğlu, "Forvet hattındaki sıkıntıyı gidermek için önemli bir adım attık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda transferler gerçekleştireceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: