Melisa Şenolsun olay kıyafetiyle ilgili bakın ne dedi!

Netflix’te yayınlanacak Atiye dizisiyle izleyiciyle buluşacak olan ünlü oyuncu Melisa Şenolsun Hollywood Türk Filmleri Festivali’ne katıldığı kıyafetiyle olay olmuştu. Şenolsun kıyafetiyle ilgili ilk kez konuştu! Güzel oyuncu Hülya Avşar benzerliği ilgili de açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Melise Şenolsun, Hollywood Türk Filmleri Festivali’nde giydiği dekoltesi bol kıyafeti ile olay olmuştu. Ünlü oyuncunun bu halleri sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşılmış ve fazla açık bulunduğu için de eleştiri konusu olmuştu.

Reklam
Reklam

Melisa Şenolsun o dönem kıyafet konusunda bir açıklama yapmamıştı. Ünlü oyuncu aradan zaman geçtikten sonra kıyafeti ile ilgili soruları yanıtladı.

Melise Şenolsun cesur kıyafetiyle ilgili, “Herkesin beğendiği bir şeyi giymek zorunda değiliz. Ben kendi beğendiğim şeyleri giymeyi tercih ediyorum. Çok beğendim, severek giydim” diyerek tepkilere yanıtını verdi.

Hülya Avşar’ın gençlik hallerine benzetilmesi ile ilgili de konuşan oyuncu, onore olduğunu belirtti ve “Kendisi çok güzel bir kadın. Hala çok güzel” diyerek Avşar’a jest yaptı.


Anahtar Kelimeler: