Melo tartışmalara son noktayı koydu

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da, maça Melo ve Sabri'nin tartışması damga vurmuştu. Brezilyalı yıldız tartışmalara Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla son verdi.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Melo, K.Paşalı Donk ile bir gerginlik yaşarken Sabri, takım arkadaşının kart görüp oyundan atılmaması adına takım arkadaşını sakinleştirmek istedi. Ancak Melo, kendisini sakinleştirmeye ve Donk’tan uzaklaştırmaya çalışan Sabri’ye çıkıştı ve “Sen karışma, çek elini” diyerek tersledi. Sabri de tepki gösterince tartışma başladı.

Reklam
Reklam

Sabri’nin Melo’ya kolundaki bandı gösterip “Kaptan benim” diyerek uzaklaşmasının ardından kavga büyümeden sona ermişti.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Felipe Melo bugün Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak Sabri ile aralarında herhangi bir küslüğün olmadığını belirterek şunları yazdı;

"Bu fotoğraf herkese herşeyi anlatıyordur heralde,yalan haberler yazan bizi yıpratmaya çalışan herkese en iyi cevap bu diye düşünüyorum,artık yalanlarınıza ve bizi karıştırma çabalarınıza bir son verin,geçtiğmiz senelerde bunu başaramadınız bu senede başaramayacaksınız."

İşte o fotoğraf;