Metro Turizm otobüsünde yaşanan cinsel istismara ünlü isimlerden tepki

Türkiye gün geçmiyor ki yeni bir cinsel istismar skandalıyla karşı karşıya kalmasın. Günlerdir tartışma konusu olan Metro Turizm otobüsünde kadın yolcuya yapılan cinsel istismara ünlü isimler sessiz kalmadı.

Muğla'dan İstanbul istikametine doğru yola çıkan Metro Turizm'e ait bir otobüste seyahat eden üniversite öğrencisi genç kıza geçtiğimiz günlerde otobüs muavini tarafından yapılan cinsel istismara tepki yağıyor.

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan 27 yaşındaki otobüs muavini ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Şirket ise yaşanan istismarın ardından özür dilemişti.

Ünlü isimler tepkilerini şu şekilde gösterdi:
Erdem Yener: 'Metro Turizm ucuza insan çalıştırmakla ucuz insan çalıştırmayı karıştırmış. dolayısıyla ucuza taşıyan bir şirketten çok, ucuz bir şirket'

Oyuncu Türkü Turan: 'Muavin serbest bırakılmış. Yarın gitse bir kadına tecavüz etse -ki muhtemel- kim hesap verecek?'

Yekta Kopan: 'Biz masumuz, o yaptı, ona da cezasını vereceğiz' yalanına sığınıp sorumluluktan kaçmayın. Bu bir tecavüz'

Atilla Taş: 'Metro turizm'de yaşanan olay için "bi kereden bişey olmaz!" Diyen çıkmadı mı hala?'

Atilla Taş: Ülke öyle bir hale geldi ki, otobüse şemsiyeyle binip, sokaklarda zırhla mı gezsin kadınlar? İşin kötüsü her zaman suçlu da onlar oluyor!

Müjdat Gezen:
OHAAA, OHAAA ARTIK!
Yine Metro Turizm, yine Skandal!
Muavin müsterinin yüzüne boşaldı!
Dindar nesil tam gaz devam!

Emin Çapa:'Metro Turizm değil, kadını cinsel objeden ibaret gören dünya görüşü kapatılsın.Sorunun kaynağı kadına bakış açısı, yoksa Metro olmazsa Zetro'> Ülke öyle bir hale geldi ki, otobüse şemsiyeyle binip, sokaklarda zırhla mı gezsin kadınlar? İşin kötüsü her zaman suçlu da onlar oluyor!