Metrodaki kadın dilenciyi görenler şaşkına döndü! Yolcuların önünde paralarını kesesinden çıkartıp saydı

İstanbul'daki kadın dilencinin yaptıkları "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Metroda yolcuların şaşkın bakışları arasında para dolu kesesini çıkartan dilenci, günlük kazancını saydı. Çevredekilere aldırış dahi etmeyen dilencinin rahat tavırları dikkat çekerken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dilenci herkesin içinde paralarını saydı... Şaşkına çeviren olay İstanbul'da yaşandı. metroyla başka bir durağa giden kadın dilenci, yolcuların gözü önünde günlük kazancını saydı. Kimseye aldırış etmeyen dilenciyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Reklam
Reklam

ÖNCE DİLENDİ, SONRA PARALARINI SAYDI

Olay Üsküdar Altunizade Metro İstasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen dilenci, durak içerisinde duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para dilendi.

PARA DOLU KESESİNİ ÇIKARDI

Bir süre sonra kadın başka bir durağa gitmek için metroya bindi. Metroda herkesin içinde yere oturan kadın, kesesinde bulunan paraları çıkartarak herkesin içinde saymaya başladı.

DİLENCİYİ GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

Metroda bulunan yolcuların şaşkınlıkla kadını izlerken, yaşanan o anlar ise bir yolcu tarafından cep telefonuna kaydedildi.

(İHA)


Anahtar Kelimeler: