Muğla’ya Uşaklı Emniyet Müdürü

Muğla’da 3,5 yıldır Emniyet Müdürü olarak görev yapan Kadir Ay, son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile...

Muğla’da 3,5 yıldır Emniyet Müdürü olarak görev yapan Kadir Ay, son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne ise Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal atandı.

13 Ocak 2010 tarihinde Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kadir Ay, Muğla’da yaklaşık 3 yıl görev yaptı. Muğla’ya gelmeden önce Emniyet Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Projeler Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu temsilciliği ve Polis Kayak Milli Takımı Antrenörlüğü yapan Kadir Ay, son kararname ile Ankara Emniyet Müdürü olarak ataması yapıldı.

Reklam
Reklam

Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Akbal ise 30 Temmuz 2010 tarihinde atandığı Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nden sonra İl Emniyet Müdürü olarak ikinci görev yeri Muğla olacak. 1963 yılında Uşak'ta doğan Ahmet Akbal, 1987 yılında Polis Akademisini bitirerek İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. 1995 yılında şark görevini yapmak üzere Batman ilinde Asayiş ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinde görev yaptı. 2000 yılında şark dönüşü İstanbul'un çeşitli ilçelerinde İlçe Emniyet Müdürü ve Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2007-2010 yılları arasında İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunurken, 30 Haziran 2010 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettikten sonra 30 Temmuz 2010 tarihli kararnameyle Bingöl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Muğla’nın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Akbal evli ve 3 çocuk babası.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: