MYP Lideri Yılmaz: Yaşlı kurt Bahçeli artık yoruldu"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Yaşlı kurt Bahçeli artık yoruldu. Siyaseten emekli olmasının zamanı geldi de geçiyor" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamayla MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Bahçeli'nin siyaseti bırakması gerektiğini savunan Yılmaz, "Yaşlı kurt Bahçeli artık yoruldu. Siyaseten emekli olmasının zamanı geldi de geçiyor. Bahçeli, gençlerin ve milletin önünü açmak için siyasetten çekilmeli gerçek mana da akil birinsan olarak yaşamına devam etmelidir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

MHP için değişimin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Bahçeli ya çekilmeli ya da ülkenin önünü açacak yeni bir oluşuma gitmelidir. Devlet Bahçeli hedef değiştirmelidir. Bu hedef değişimi milliyetçi taban için kaçınılmazdır. Değişim şarttır. Beğenelim beğenmeyelim AK Parti üç dönem şartını bir şekil de uygulamıştır. Ama MHP ‘de aynı kural varken 2009 da bu kuralı uygulamayan Bahçeli tüzük değişikliği ile kendisini ömür boyu genel Başkan tutacak bir değişikliğe de imza attı. Milletimiz siyasi yapılanmaları mercek altın da tutuyor. Değişim yoksa heyecan yoksa oy da yok. MHP 1999 da aldığı oyun her zaman gerisin de kalmasına rağmen milletin kendisinden istediği değişimi ısrarla yapmamıştır. Millette buna göre teveccüh etmeyerek Bahçeli'ye gerekli cevabı vermiştir" dedi.

Türkiye'yi 5 yıl içerisinde dünya lideri yapacağını iddia eden Yılmaz, "Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Ne yazık ki gücünü kullanmak yerine kısır dedikodular ve basiretsiz politikalarla heder oluyor. Milletimiz böyle bir coğrafya da bu seviyede bir yaşam kalitesini hak etmiyor. Çok daha müreffeh bir ülke herkesin hakkı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

(İHA)


Anahtar Kelimeler: