Devlet Bahçeli Haberleri Ve Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli Haberleri Ve Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olan Devlet Bahçeli, 4 Ocak 1948 yılında Osmaniye’de doğdu. Eğitim hayatına Osmaniye’de başlayıp İstanbul’da devam etti. Lise yıllarında okumaya başladığı milliyetçi kitaplardan etkilenerek, Alparslan Türkeş’in Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi seminerlerine katılmaya başladı. Böylece milliyetçi kişiliği oluşmaya başladı. Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde üniversite eğitimini tamamladı. Ülkü ocağı kurucusu ve yöneticisi olarak görev yaptı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikasında Ana Bilim Dalı’nda 1987 yılına kadar öğretim üyeliği yaptı. MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in isteği üzerine görevinden istifa ederek ülkü ocaklarına katıldı. Alparslan Türkeş’in vefatı üzerine MHP genel başkanı oldu. Siyasi ve akademik hayatının yanı sıra Bahçeli kitaplarda yazmıştır.

Devlet Bahçeli Haberleri

Son dakika | Bahçeli'den ikinci 'terörist başı Öcalan' çağrısı: Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'den terörist başı Öcalan için ikinci çağrı geldi. Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyerek terör örgütünün silah bırakması yönünde çağrı yaptı.

Haber

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum tartışmalara son noktayı koydu: ‘Çözüm süreci olmaz, olamaz’

Ankara kulislerinde yeni bir çözüm süreci ihtimali konuşulurken Cumhurbaşkanlığı kanadından iddialara ilişkin çok net bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum “Yumuşama, normalleşme, tokalaşma hangi tutum ve dil referans verilirse verilsin Türkiye’de ne önceki uygulamaya benzer ne de yeni versiyonla bir çözüm süreci olmaz, olamaz” dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TBMM Başkanı Kurtulmuş bir araya geldi! Dikkat çeken kulis bilgisi: Bahçeli'nin çıkışı süreci hızlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş bugün bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede ne konuşulduğu merak ediliyordu. Gazeteci Fikret Bila, görüşmeyle ilgili kulis bilgisini paylaştı. Görüşmenin içeriğinin Kurtulmuş'un açıklamaları olduğunu ifade eden Bila, Bahçeli'nin çıkışının görüşmeyi hızlandırdığını aktardı.

Haber

Bahçeli Öcalan'a çağrı yapmıştı! El sıkışmayla başlayan 'çözüm süreci' tartışmasına AK Parti kapıyı kapattı: Hem sorun hem çare farklı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Partililerle el sıkışması siyasette yeni bir 'çözüm süreci' tartışması başlattı. Günlerdir gündemde olan tartışmalarla ilgili AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala 'çözüm sürecine' kapıyı kapatırken dikkat çeken bir mesaj verdi.

Haber

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Devlet Bahçeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika | Numan Kurtulmuş'a Bahçeli'den bölücülük suçlaması! Terörist başına da çağrı yaptı: Buyursun ilan etsin

Son dakika haberi: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Anayasa'nın 3. maddesiyle ilgili çıkışı siyasetin gündemindeki yerini koruyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'den de "Devleti milletten ayrıştırmak su katılmamış bölücülüktür ve çok tehlikelidir" sözleriyle tepki geldi. Terörist elebaşı Öcalan'a çağrı yapan Bahçeli, "Buyursun, örgütün tasfiye edildiğini, terörün bittiğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse hiçbir şart altında aklından bile geçirmesin" dedi.

Haber

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kitabı bakanlara hediye edildi: O fotoğrafları dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatını konu alan "Bahçeli'nin yaşam öyküsünü anlatan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabı okuyucuların beğenisine sunuldu. Bahçeli'nin kitabında yer alan çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğrafları dikkat çekti.

Haber

Devlet Bahçeli'nin gençlik ve çocukluk fotoğrafları gündem oldu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendi yaşam öyküsünü konu alan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" isimli kitabı imzalayarak bakanlara hediye etti. Bahçeli'nin kitapta yer alan gençlik fotoğrafı gündem oldu.

Haber

'Çözüm süreci' sorusuna MHP'den çok konuşulacak yanıt! Bahçeli'nin DEM Parti'yle el sıkışması gündeme damga vurdu

Devlet Bahçeli'nin sürpriz 'DEM Parti' hamlesi siyasi atmosfere yeni bir soluk kattı. Meclis'in yeni yasama yılına başladığı gün Bahçeli'nin DEM Partililerle tokalaşması akıllara 'Yeni bir çözüm sürecinin işaret fişekleri mi?' sorusunu getirdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un konuyla ilgili çarpıcı açıklamasından sonra MHP'li Feti Yıldız 'çözüm süreci' sorusuna "Adım atmak gerekiyor" yanıtını vermesiyle dikkat çekti.

Haber

Fatih Portakal'dan dikkat çeken sözler! Erdoğan ve Bahçeli'yi tebrik ediyorum diyerek açıkladı: Bunu çok iyi yapıyorlar!

İktidar kanadından DEM Parti konusunda gelen peş peşe gelen 'yumuşama' açıklamaları sonrası gazeteci Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin çok iyi taktik ve strateji yaptığını belirten Portakal, "Gerçekten Cumhur İttifakı'nı; Erdoğan ve Bahçeli'yi tebrik ediyorum. Evet, eleştiriyorum her gün ama siyaset geliştiriyorlar" diye konuştu.

Haber

DEM Partililerle tokalaşmıştı! Devlet Bahçeli elini neden uzattığını açıkladı

Geçtiğimiz hafta Meclis'te DEM Partililerle tokalaşması gündem olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yeni açıklama geldi. 'Uzattığım el Türkiye partisi olun teklifidir' diyen Bahçeli, "Siyasette hiç kimseyle, hiçbir partiyle kategorik olarak alıp veremeyeceğimiz, konuşup çözemeyeceğimiz bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

Haber

Bahçeli'den DEM Partililerle tokalaşma açıklaması: Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir

TBMM Genel Kurulunda yeni yasama yılı açılışı sırasında DEM Partisi vekilleriyle tokalaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuyla ilgili olarak kendisine sorulan soruya yanıt verdi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına karşılık verdiğini belirterek, "Ellerini sıkmam Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir" dedi.

Haber

Soylu davrandı, Bahçeli durdurdu! Meclis çıkışı şakalaşmayı da ihmal etmedi

Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı görevinin ardından zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Soylu ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında geçen samimi anlar sosyal medyada yankı uyandırdı. Soylu'nun Bahçeli'nin elini öpmeye çalıştığı an ve devamında yaşananlar ilgi çekti.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'den sürpriz görüşme... Tespih detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da bir araya geldi. MHP lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşılarken, bir süre kapıda beklemek durumunda kaldı. Bahçeli'nin Erdoğan'ı beklediği sırada ise elindeki tespih dikkat çekti. Yapılan bu görüşmenin Sinan Ateş’in karar duruşmasından sonra gerçekleşmesi ise gündem oldu.

Haber

Devlet Bahçeli ile Ahmet Davutoğlu arasında gündem olan diyalog! 'Bu dönemde birikiminize çok önemli ihtiyaç var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile diyaloğunun ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı konuşma da gündem oldu. Daha önce 'Serok Ahmet' diyerek eleştirdiği Davutoğlu'na Bahçeli, "Zat-ı alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var" dedi.

Haber

Devlet Bahçeli'ye Yüreği varsa! deyip meydan okudu: Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'ten 'timsah gözyaşları' yanıtı

Sinan Ateş cinayeti davası haliyle siyaset atmosferinde de gergin tartışmalar doğuruyor. Devlet Bahçeli dün isim vermeden Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'i hedef almış, 'timsah gözyaşları' çıkışıyla dikkat çekmişti. Saniye Ateş MHP liderine yanıt verirken bir de meydan okudu: "Devlet Bahçeli'nin yüreği varsa istediği kanala çıksın, karşılıklı konuşalım!"

Haber

Portakal adeta esti gürledi! Tek tek gazetecilerin isimlerini verdi: 'Başlarına bir şey gelirse sorumlusu Bahçeli'dir'

1 Ekim itibarıyla meclis yeniden açıldı. Geçen dönem kavganın, şiddetin eksik olmadığı meclis bu dönemde sert sözlerle başladı. Özellikle MHP lideri Bahçeli'nin CHP lideri Özel'e 'çürük' demesi ve gazetecilere sert sözlerle yüklenmesi Fatih Portakal'ın tepkisini çekti. Canlı yayında gazetecilerin isimlerini tek tek veren Fatih Portakal, "Bunlardan birinin başına bir şey gelecek olursa bu kişinin sorumlusu birinci derecede Devlet Bahçeli'dir." ifadelerini kullandı.

Haber

Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında 'siyasi söylem' sohbeti! Birbirimizi kırmıyoruz inşallah

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. Dönem 3. Yasama Yılı resepsiyonunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile Milletçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli kısa süre sohbet etti. Bahçeli'nin "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme, bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor" sözlerine CHP Genel Başkanı Özel, "Herkes doğru bildiğini söylüyor, önemli olan saygıda, sevgide eksiklik göstermemek" karşılığını verdi.

Haber

'Ayağınızı denk alın demişti' CHP'den Bahçeli'ye yanıt geldi! 'Yapma ya çok korktuk'

TBMM'nin yeni yasama yılı gergin bir atışmayla başladı. İlk grup toplantısında kürsüye çıkan Devlet Bahçeli'nin sert sözlerle hedef aldığı CHP'den jet hızında yanıt geldi. MHP lideri, CHP'ye yüklenirken "Ayağınızı denk alın" diyerek sert bir çıkışa imza atmıştı. CHP'li Ali Mahir Başarır, "Ayağımızı denk alacakmışız. Yapma ya, çok korktuk!" deyip Sinan Ateş cinayeti üzerinden Bahçeli'ye tepki gösterdi.

Haber

Son dakika | Bahçeli ilk toplantıda esip gürledi! Saniye Ateş, Özgür Özel, Halk TV... Ayağınızı denk alın dedi, şahsı çürük diye yüklendi

Son dakika haberi: Devlet Bahçeli, TBMM'nin açıldığı ilk gün grup toplantısında kürsüde esti gürledi! Sinan Ateş cinayeti davası üzerinden Halk TV ve CHP'ye "Ayağınızı denk alın! 4 soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız!" diye çok sert çıkışan Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel için "şahsı çürük" ifadesini kullandı.

Haber

Yakup Kürşad Yılmaz yenidoğan bebeğiyle birlikte Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti: 'Dualarını aldık'

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, yenidoğan bebeğiyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. O anlara ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Yılmaz, "Liderim Sayın Bahçeli ile yeni dünyaya gelen evladım 'Devlet İbrahim Kürşad' aynı karede olması benim için büyük mutluluk oldu. Dualarını aldık" dedi.

Haber

ORC açıkladı! Gençler arasında en çok sevilen siyasetçiler kimler? Sarıgül de var

Araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. ORC Araştırmanın son yaptığı anketin sonuçları dikkat çekti. Ankette, katılımcılara "En beğendiğiniz siyasetçi kim?" sorusu yönetildi. Oluşan listede CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül de kendine yer buldu.

Haber

Bahçeli'yi kızdıran Narin sorusu! Muhabire sert çıkıştı: Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin

Narin soruşturması siyasilerinde gündemi oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir muhabirin Narin'le ilgili sorusuna sert cevap vererek, "Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin bundan gocunacak tarafları kalmadığı gibi utanacak tarafları başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Haber

Siyasette 4. madde tartışmaları! Devlet Bahçeli'den ilk açıklama: Bizim için yok hükmündedir

HÜDA Par'ın başlattığı Anayasa'daki 4. madde tartışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ardından bir açıklama da MHP lideri Devlet Bahçeli'den geldi. '4. maddeye şaşı bakanlar bizim için yok hükmünde' diyen Bahçeli, Özel için de, 'MHP’yi teste sokmak kimsenin haddine değildir' açıklamasını yaptı.

Haber

MHP, Bahçeli'yle ilgili paylaşımlar için harekete geçti: Bakanlıkla paylaşıldı

Akşam saatlerinde bazı hesaplarca MHP lideri Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili paylaşımlar yapıldı. Bazı hesaplar ise Bahçeli'nin hayatını kaybettiğini yazdı. MHP bu iddialara sessiz kalmayarak tepki gösterdi.

Haber

Halk TV'ye mimik cezası verdi iddiası gündem oldu! RTÜK'ten açıklama geldi

RTÜK tarafından Halk TV'ye 'Mimik cezası verildi' iddiası gündem olmuştu. RTÜK tarafından açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik iddialara itibar etmeyiniz" denildi.

Haber

Devlet Bahçeli'den 'Narin' tepkisi: Caniler en ağır bedeli ödemeli!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Narin Güran'ın öldürülmesine tepki gösterdi. Bahçeli, "cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir" dedi.

Haber

MHP lideri Bahçeli, garajındaki klasik cipini iş insanı Ali Uçak'a hediye etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, garajındaki klasik otomobiller arasında en dikkat çeken araçlardan biri olan 1978 model cipini, iş insanı Ali Uçak'a hediye etti.

Haber

Bahçeli'den 'Teğmenlerin yemin töreni'yle ilgili ilk açıklama: Hiç kimse kutuplaşma dalgası oluşturmaya kalkışmamalı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda teğmenlerin yemin töreninin ardından gerçekleştirdikleri kılıçlı yemin töreniyle ilgili tartışmalara Devlet Bahçeli de katıldı. MHP lideri yaptığı açıklamada, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz anılarını ve kutlu eserlerini istismar etmeye, bu çerçevede kutuplaşma dalgası oluşturmaya kalkışmamalıdır" ifadelerine yer verdi.

Haber

SON DAKİKA | Ankara'da dikkat çeken görüşme! MHP lideri Bahçeli, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile bir araya geldi

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile görüştü. Kritik görüşme sonrası ilk açıklama geldi.

Haber

Devlet Bahçeli 'Ferdi Tayfur' için talimatı verdi! Harekete geçildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayranı olduğu bilinen Ferdi Tayfur için Adana'nın Sarıçam ilçesinde müze ve sanat parkı yaptıracak. Adana'nın kurtuluş gününde açılması planlanan parkta, Tayfur'un şarkı isimlerinin verileceği yazlık sinema ve dinleti alanı olması planlanıyor.

Magazin

Cami temizlemesiyle gündemdeydi! Mesut Özil, bu kez de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan eski futbolcu Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırırken; Özil bu kez de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Haber

Bahçeli'den CHP'ye Haçlılar benzetmesi: Bakışları neredeyse birebir aynı

MHP lideri Devlet Bahçeli'den CHP hakkında dikkat çeken bir "Haçlılar" çıkışı geldi. Bahçeli "CHP’nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla neredeyse birebir aynıdır" dedi.

Haber

Nedeni merak edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye anlamlı hediye... 76 adet gül verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmede, Bahçeli'ye anlamlı bir hediye verdi. Erdoğan'ın Bahçeli'ye 76 adet gül hediye etmesinin ardından bu hediyenin nedeni merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 76 yaşındaki Bahçeli'ye yaşını temsilen 76 adet gül verdiği öğrenildi.

Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun kızı İrem Aksu ile Fırat Lala çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Haber

MHP lideri Bahçeli'den DEM Parti çağrısı: Hazine yardımı kesilsin!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli terörle mücadele mesajı verdi. Bahçeli mesajında TBMM'de terörün sona erdirilmedikçe kanlı eylemlerin son bulmayacağını ifade etti. Bahçeli ayrıca DEM Parti'nin milletvekilleri için devlet hazinesine yük oluşturduğunu belirterek sağlanan hazine yardımının kesilmesi gerektiğini söyledi.

Haber

Bahçeli-Koç görüşmesindeki o kare gündem olmuştu! MHP liderinden '17-25 Aralık saati' açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle yaptığı görüşme sırasında çekilen bir fotoğraftaki detay dikkat çekti. Bahçeli'nin 17:25'i gösterirken pilini çıkardığı saat yıllar sonra yeniden makam odasındaki yerini aldı. Konuyla ilgili MHP lideri Bahçeli'den açıklama geldi. Bahçeli "Türkiye'miz üzerinde karanlık senaryolar yazan, bugünlerde dedikodu çarkını hızla çevirmeye, fitne cephesini artan ölçekte tahkim ve takviye etmeye başlamışlardır." ifadelerini kullandı.

Haber

Bahçeli'nin makam odasına geri döndü: Fotoğraf karelerinde ortaya çıktı! '17-25' saati için söyledikleri gündem oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin makam odasından verdiği fotoğraf karelerinde son zamanlardaki değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli'nin 17:25'i gösterirken pilini çıkardığı saat yıllar sonra yeniden fotoğraflara girdi. Bahçeli'nin o saatle ilgili 17-25 Aralık açıklaması ve "Asla geri adım atmayız" çıkışı yeniden gündem oldu.

Haber

Bahçeli'den 'Can Atalay' ve TBMM'deki kavgayla ilgili ilk açıklama: AK Parti, MHP olmasa da gereğini yapmıştır

TBMM önce Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı ağırlamış ardından 'Can Atalay' görüşmesinde kanlı kavgaya sahne olmuştu. MHP lideri Bahçeli olaylar sonrasında yaptığı ilk açıklamada, "AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi olmadan da gereğini yapmış, takdire şayan bir duruşla haksızlığa, hukuksuzluğa ve eşkıyalığa müsaade etmemiştir." ifadelerini kullandı.

Haber

Devlet Bahçeli'nin takımı Karagümrük'ten Amedspor'a 'bozkurtlu' karşılaşma! Ligin ilk maçından...

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Amedspor deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Karagümrük taraftarları, İstiklal Marşı okunduğu esnada Bozkurt işareti yaptı.

Spor

Bahçeli'den Orta Doğu çıkışı! O ülkelere seslendi: 'Kudüs Paktı' oluşturulmalıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli Orta Doğu'da ateşkes rejiminin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Türkiye, Suriye, Irak, Mısır başta olmak üzere bölge ülkelerinin girişimiyle bir 'Kudüs Paktı' oluşturulmalıdır." ifadelerini kullandı.

Haber

MHP lideri Bahçeli İsrail için açtı ağzını yumdu gözünü! 'Askeri hazırlık' vurgusu dikkat çekti: Her türlü senaryo gündemde olmalı

İsrailli Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki skandal ifadelerine MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok sert tepki geldi. Bahçeli açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan; siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözlerini nefretle lanetliyorum." ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin açıklamasındaki 'askeri hazırlık' vurgusu ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber

Devlet Bahçeli'nin 154 isimlik liste çıkışı gündem oldu! Murat Yetkin 22 yıl önceki anısını paylaşıp açıkladı: 'Bu isimlerin tek bir ortak özelliği var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir basın toplantısı düzenledi. 154 isimin yer aldığı listeyle ilgili olarak Bahçeli, "154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek. Eylem hukuki nitelikli olacaktır" dedi. Bahçeli'nin açıklamasına yanıt veren ve listede ismi yer alan Murat Yetkin, 22 yıl önceki bir anısını paylaşarak 154 kişinin tek bir ortak özelliği olduğunu açıkladı.

Manşet

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans

Son dakika | Sürpriz basın toplantısında gündem yaratacak 'ekonomi' çıkışı! Bahçeli: 154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek

Son dakika haberi: Dün akşam MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuştu. Bahçeli merak uyandıran konuşması için kameralar karşısına geçti. Konuşmasında CHP lideri Özgür Özel'e ağır sözlerle yüklenen Bahçeli, "Türkiye ekonomisi yükseliş kulvarındadır" sözleriyle dikkat çekti. Bahçeli ayrıca MHP'nin şikayetçi olduğu, aralarında gazeteci ve siyasilerin de bulunduğu 154 kişilik liste için "Bu dosya elimizde, günü geldiğinde eyleme geçecek" dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta Yunan Bakana tepki: Akla ziyan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı törenleri için Lefkoşa'da törenlere katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Yunanistan Savunma Bakanı akla ziyan açıklamalar yaptı. Geçenlerde Miçotakis'le bir araya geldik. 20 Temmuz'da Kuzey Kıbrıs'tayız sen de Güney'desin oradan bize sataşma yapmazsın herhalde dedik. Yapmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Haber

Devlet Bahçeli'nin ziyaretindeki o kare gündem oldu! Özgür Özel'e MHP'li isimden yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyareti sırasında bir kare gündem oldu. Görüntü ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eleştiri gelmişti. Özel'e yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi.

Haber

Bahçeli'nin 'Özel Harekat Başkanlığı' ziyaretinde yeni görüntü! Sadece o değilmiş... Elini öpmek için sıraya girmişler

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü nedeniyle Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in görüntüleri gündem olmuştu. Söz konusu ziyarete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Özel Harekatçıların sırayla Bahçeli'nin elini öptüğü görüldü.

Manşet

15 Temmuz'da gündem olan kare! Bahçeli'nin elini öptü tepki gecikmedi: Derhal emekli edilmeli

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. MHP lideri Devlet Bahçeli de dün Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etmişti. Bu ziyarete Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz'in, Bahçeli'nin elini öpmesi damga vurdu. CHP'den gündem olan kareye tepki gecikmedi ve Karadeniz'in derhal emekli edilmesi istendi.

Haber

Beştepe'de sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti.

Haber