Devlet Bahçeli Haberleri Ve Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli Haberleri Ve Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olan Devlet Bahçeli, 4 Ocak 1948 yılında Osmaniye’de doğdu. Eğitim hayatına Osmaniye’de başlayıp İstanbul’da devam etti. Lise yıllarında okumaya başladığı milliyetçi kitaplardan etkilenerek, Alparslan Türkeş’in Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi seminerlerine katılmaya başladı. Böylece milliyetçi kişiliği oluşmaya başladı. Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde üniversite eğitimini tamamladı. Ülkü ocağı kurucusu ve yöneticisi olarak görev yaptı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikasında Ana Bilim Dalı’nda 1987 yılına kadar öğretim üyeliği yaptı. MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in isteği üzerine görevinden istifa ederek ülkü ocaklarına katıldı. Alparslan Türkeş’in vefatı üzerine MHP genel başkanı oldu. Siyasi ve akademik hayatının yanı sıra Bahçeli kitaplarda yazmıştır.

Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli'nin 154 isimlik liste çıkışı gündem oldu! Murat Yetkin 22 yıl önceki anısını paylaşıp açıkladı: 'Bu isimlerin tek bir ortak özelliği var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir basın toplantısı düzenledi. 154 isimin yer aldığı listeyle ilgili olarak Bahçeli, "154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek. Eylem hukuki nitelikli olacaktır" dedi. Bahçeli'nin açıklamasına yanıt veren ve listede ismi yer alan Murat Yetkin, 22 yıl önceki bir anısını paylaşarak 154 kişinin tek bir ortak özelliği olduğunu açıkladı.

Manşet

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans

Son dakika | Sürpriz basın toplantısında gündem yaratacak 'ekonomi' çıkışı! Bahçeli: 154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek

Son dakika haberi: Dün akşam MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuştu. Bahçeli merak uyandıran konuşması için kameralar karşısına geçti. Konuşmasında CHP lideri Özgür Özel'e ağır sözlerle yüklenen Bahçeli, "Türkiye ekonomisi yükseliş kulvarındadır" sözleriyle dikkat çekti. Bahçeli ayrıca MHP'nin şikayetçi olduğu, aralarında gazeteci ve siyasilerin de bulunduğu 154 kişilik liste için "Bu dosya elimizde, günü geldiğinde eyleme geçecek" dedi.

Haber

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Devlet Bahçeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta Yunan Bakana tepki: Akla ziyan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı törenleri için Lefkoşa'da törenlere katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Yunanistan Savunma Bakanı akla ziyan açıklamalar yaptı. Geçenlerde Miçotakis'le bir araya geldik. 20 Temmuz'da Kuzey Kıbrıs'tayız sen de Güney'desin oradan bize sataşma yapmazsın herhalde dedik. Yapmayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

Haber

Devlet Bahçeli'nin ziyaretindeki o kare gündem oldu! Özgür Özel'e MHP'li isimden yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyareti sırasında bir kare gündem oldu. Görüntü ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eleştiri gelmişti. Özel'e yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi.

Haber

Bahçeli'nin 'Özel Harekat Başkanlığı' ziyaretinde yeni görüntü! Sadece o değilmiş... Elini öpmek için sıraya girmişler

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü nedeniyle Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in görüntüleri gündem olmuştu. Söz konusu ziyarete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Özel Harekatçıların sırayla Bahçeli'nin elini öptüğü görüldü.

Manşet

15 Temmuz'da gündem olan kare! Bahçeli'nin elini öptü tepki gecikmedi: Derhal emekli edilmeli

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. MHP lideri Devlet Bahçeli de dün Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etmişti. Bu ziyarete Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz'in, Bahçeli'nin elini öpmesi damga vurdu. CHP'den gündem olan kareye tepki gecikmedi ve Karadeniz'in derhal emekli edilmesi istendi.

Haber

Beştepe'de sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti.

Haber

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti! O kare gündem oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'un yıldönümünde FETÖ'cülerin hedefi olan Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılama sırasında elini öptü. Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öptüğü anlar gündem oldu.

Haber

Bahçeli'den 'nihai hesaplaşma' vurgusu! 15 Temmuz mesajında sert çıktı: Bir an evvel seri operasyonlar başlamalı

MHP lideri Devlet Bahçeli 15 Temmuz dolayısıyla paylaştığı mesajında terörle mücadele vurgusu yaptı, terör örgütlerine sert çıktı. "Bugünlerde 15 Temmuz’un intikamını almak amacıyla örgütlü ve organize casus şebekesinin faaliyete geçtiğini" belirten Bahçeli, "Bir an evvel seri operasyonlar başlamalı" mesajını verdi.

Haber

UEFA'nın skandal Merih Demiral kararı sonrası Bahçeli'den sahadan çekilme önerisi! En uygun seçenek olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği skandal 2 maçlık ceza sonrası açıklamada bulundu. UEFA'nın bazı ülkelerin futbolcularıyla ilgili verdiği kararlarda daha geniş ve hoş görülü olduğunun altını çizen Bahçeli, "UEFA sırayı bir Türk futbolcu aldığında nefretini gizleyememiştir." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca UEFA'nın karardan dönmemesi durumunda da Türkiye'nin turnuvadan çekilmesi önerisinde bulundu.

Haber

Bahçeli'den Merih'e destek, UEFA'ya tepki: Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajıdır!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, UEFA'nın Avusturya maçındaki golü sonrası Bozkurt işareti yapması nedeniyle soruşturma başlatmasına tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada "Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur." dedi.

Haber

Erdoğan ile Bahçeli görüşmesinden gündem yaratacak kulis: ‘Sonuna kadar gidilsin’

Sinan Ateş davası ile ilgili tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasındaki görüşmede de bu konu gündeme geldi. Kulislere yansıyan bilgilere göre görüşmede Erdoğan dava ile ilgili kararlılık mesajı verirken Bahçeli de “Sonuna kadar gidilsin. Biz de bunu istiyoruz” dedi. İşte görüşmeye ilişkin kulislere yansıyan detaylar…

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasındaki kritik görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi. Saat 16.00'da başlayan görüşme 1 saat sürdü. Erdoğan ve Bahçeli seçim sonrası 29 Nisan ve 10 Mayıs'ta görüşmüştü.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli arasında Beştepe'de sürpriz görüşme!

İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün saat 16.00'da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geleceğini bildirdi.

Haber

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Son dakika | Bahçeli'yi görenler şaşırdı: İlk defa ayakta değil! Toplantı da gecikmeli başladı

Son dakika haberi: MHP'nin TBMM grup toplantısı gecikmeli başladı. Devlet Bahçeli'nin konuşmasını bu kez oturarak yapması da dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli konuşmasında, CHP lideri Özel'in sert çıktığı MHP genel başkan yardımcıları Ulvi İzzet Yönter ile Semih Yalçın'a da sahip çıktı.

Haber

Bahçeli'den erken seçim için tek şart! İki bakanlık detayı... Ankara kulisleri bu iddiayla hareketlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki temaslar üzerine MHP lideri Bahçeli'nin verdiği 'geniş tabanlı ittifak' mesajının yankıları sürüyor. Bu sırada Ankara kulislerini Bahçeli'nin erken seçim talebi olduğu haberleri hareketlendirdi. Bununla birlikte Bahçeli'nin bir de şartı olduğu da öne sürüldü. İki bakanlıkla ilgili detay dikkat çekti.

Manşet

Devlet Bahçeli’ye dikkat çeken hediye! İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'dan silahlı poz

CHP lideri Özgür Özel’in açıklamalarının ardından MHP’de en çok konuşulan isimler arasında yer alan İzzet Ulvi Yönter ile Semih Yalçın'ın Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye silah hediye etmesi dikkat çekti. MHP’nin MYK üyesi İzzet Gören dikkat çeken ziyaretin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber

SON DAKİKA | Erdoğan ile Bahçeli arasında 'bayram' telefonu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, telefonda görüştü. Görüşmede, iki lider karşılıklı olarak birbirlerinin Kurban Bayram'ını tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de telefonda görüştü. Telefon görüşmesinde bayramlaşan Erdoğan ve Özel, birbirlerinin Babalar Günü'nü de kutladı.

Haber

Son dakika | MHP lideri Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' mesajı: Bizde çatlama olmaz!

Son dakika haberi: Bayram sabahı önemli açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı yoluna devam edecektir, bizde çatlama olmaz. MHP sayın cumhurbaşkanımızın yanındadır." dedi.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı ve CHP açıklaması: ‘Devlet Bey’in açıklaması gayet isabetli!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya ve İtalya dönüşü sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan son günlerde tartışmalara neden olan MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları için "Devlet Bey'in açıklaması devlet adamı yaklaşımıyla, sakin, bir tartışmaya fırsat vermeden yapılmıştır. Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir" dedi. Erdoğan CHP ziyareti için de "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" ifadelerini kullandı.

Haber

Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajında sert sözler: Hırçın zihniyetlerin iki yüzlülüğü utanç verici düzeyde

MHP lideri Devlet Bahçeli Kurban Bayramı mesajı paylaştı. Yumuşama mesajlarına sert çıkan Bahçeli, "Yumuşama mesajlarına özenle saklanan ve sarılan yalan, dedikodu ve iftira kampanyasının hangi sinsi emellere, hangi sakat hedeflere odaklandığı az veya çok bellidir. Bir yanda yumuşaklık pozu veren, diğer yanda meşrep ve müktesebatında taşıdıkları nefret ve öfkeyi sağanak halinde yağdıran siyasi hasis ve hırçın zihniyetlerin ikiyüzlülüğü bugünlerde utanç verici düzeydedir." ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhur İttifakı'ndan neler oluyor? Bahçeli' için 'bardağı taşıran son damla' o oldu: 10 AK Partili isim...

Siyaset gündeminin en çok konuşulan konusu Cumhur İttifakı olmaya devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AK Partiler için yaptığı açıklama geniş yankı uyandırmıştı. O açıklamadaki 'suyu bulandıranlar ifadesi dikkat çekmişti. Ayrıca Bahçeli için 'bardağı taşıran son damla' olarak 'Kavala' tartışmaları görülüyor. Öte yandan AK Parti'de MHP'den rahatsız olanların Bahçeli tarafından bilindiği belirtildi.

Haber

Bahçeli'nin sözleri AK Parti'de gündem oldu! Kurmaylardan açıklama geldi: Erdoğan 'aman ha' diye uyardı

Siyasette son günlerin gündeminde AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı yer alıyor. MHP lideri Bahçeli'nin çıkışları AK Partili yöneticilerin dikkatini çekti. Bazı açıklamalar 'çatlak' olarak yorumlanırken AK Partili kaynaklar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantılarda 'Aman ha, Cumhur İttifakı’na zarar verecek bir söz davranış içerisinde olmayın’ diye uyardığını vurguladı.

Haber

Gündem yaratan 'Ülkü Ocakları' iddiasına Valilik'ten yanıt geldi! Sinan Ateş'in ablası 'Hepsini tek tek paylaşacağım' dedi, Bahçeli'ye çağrıda bulundu

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, gündem yaratan açıklamalarda bulundu. İki ayrı araçla ve birden çok kişi tarafından takip edildiğini belirten abla Ateş, yaşadıklarını anlattı. Ateş konuyla ilgili "Hepimizin aklına aynı kişiler geliyor" dedi, Bahçeli'ye çağrı yaptı. Selma Ateş'i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları ile bağlantısının olduğu iddialarıyla ilgili ise Valilik'ten açıklama geldi.

Manşet

CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'ye 'ittifak' yanıtı! Bize katılabilir! dedi, 'erken seçim' değerlendirmesi dikkat çekti... Erdoğan'a böyle yanıt vermiş...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik görüşmenin yankıları sürerken, MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak açıklamalar gelmişti. CHP lideri Özel, Bahçeli'nin çıkışıyla ilgili konuştu. Özel "Bahçeli eğer ittifakından memnun değilse bizim Türkiye İttifakı’na katılabilir." dedi. Özel 'erken seçim' iddialarını da değerlendirdi. Öte yandan CHP lideri Özel'in kritik görüşmede Erdoğan'a verdiği 'yeni anayasa' yanıtı da ortaya çıktı.

Manşet

Bahçeli'nin son mesajı sonrası 'erken seçim' iddiası! Çok konuşulacak sözler: Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son mesajı erken seçim iddialarını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası gelen açıklama zamanlama olarak dikkat çekerken Bahçeli'nin 'Siparişi yapılan normalleşme' ifadesi olay oldu. Bahçeli'nin son mesajı sonrası "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz" yorumu ise çok konuşulacağa benziyor.

Manşet

Önce Bahçeli sonra Ömer Çelik! Cumhur İttifakı açısından kritik gün! Külliyeden de net mesaj geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Cumhur İttifakı' açıklamaları gündem oldu. “Cumhur İttifakı’na bağlılığımız kararlılıkla devam edecek" diyen Bahçeli, AK Parti ile CHP arasında ittifakın MHP’nin samimi dileği ve temennisi olduğunu söyledi. AK Partili Çelik'ten de "Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir" açıklaması geldi. Siyaset gündemini hareketlendiren mesajların ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan da 'Türkiye Yüzyılı' vurgusuyla bir açıklama geldi.

Haber

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Son dakika | AK Parti ve CHP için ittifak mesajı! Bahçeli ilk kez gündeme getirdi: Altılı masa da destek versin

Son dakika haberi: Özgür Özel ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'den destek geldi! Çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Bahçeli 'AK Parti ile CHP arasında ittifak' mesajıyla dikkat çekti. Bahçeli mesajında 'altılı masa'nın diğer partileri için de ayrıca parantez açtı.

Haber

Bahçeli’nin taktığı yüzükteki 'Allah bana yeter' mesajı gündem oldu! Herkes aynı yorumu yapıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulunurken, grup toplantısı sırasında parmağında bulunan yüzük ve taktığı rozet gündem oldu. Ankara'da gözler bugün gerçekleşecek olan Erdoğan-Özel zirvesine çevrilmişken Bahçeli'nin yüzüğünde ve rozetinde "Allah bana yeter" yazması dikkat çekti.

Manşet

Son dakika | Ayşe Ateş, Meral Akşener... Erdoğan'ın görüşmeleri için Bahçeli rest çekti: Çarpıtılıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel ve Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile yapacağı görüşmeler dikkatle takip edilirken Devlet Bahçeli'den gündem yaratacak bir mesaj geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikili görüşmelerinin çarpıtıldığını ifade eden Bahçeli, "Gerekirse kamuoyunu şeffaf ölçülerde bilgilenmek suretiyle kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif bir yol olarak değerlendirilmeli" dedi.

Haber

Gündem olan Akşener-Erdoğan-Bahçeli sözleri! 'Seçimlerden önce görüştüler' dedi: Akşener, Bahçeli'den özür diledi

Geçen gün gerçekleşen Erdoğan-Akşener zirvesi siyasette yeni tartışmaları doğurdu. Kulisler hareketlenirken bir iddia da Haber 7 yazarı Ferhat Murat'tan geldi. Akşener'in seçimlerden önce Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de MHP lideri Devlet Bahçeli'yle görüştüğünü belirten Murat, 'Akşener, geçmişe yönelik Devlet Bahçeli'den özür diledi' ifadelerini kullandı.

Haber

Siyasette 'kayyum' rüzgarı! Özel - Bahçeli gerildi, DEM Parti tepkili AK Parti sessiz

Bilindiği gibi Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış görevden alınmış İçişleri Bakanlığı kararıyla Hakkari Valisi Ali Çelik, kayyum olarak belediyeye atanmıştı. Bu gelişme ardından siyasi partiler de tek tek konu hakkındaki görüşlerini paylaştılar. DEM Parti, belediyenin polis zoruyla gasp edildiğini savunurken MHP lideri Devlet Bahçeli, bu karar nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik etti.

Manşet

Bahçeli'den 'Hakkari' çıkışı! İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı tebrik etti: Türkiye muz cumhuriyeti değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik eden Bahçeli, "Örgüt propagandası yapmak suçlarından yargılanması süren ve hakkındaki kararın açıklanması an meselesi olan birinin seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır." ifadelerini kullandı.

Haber

TikTok kapatılacak mı? Devlet Bahçeli 'mikrop yuvası' demişti MHP'den kanun teklifi geldi

Dünyadaki kullanıcı sayısı bir milyarı bulan TikTok uygulaması için MHP'den "kapatılsın" teklifi geldi. Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk, TikTok'taki skandal paylaşımlara dikkat çekerek, Meclis başkanlığına kanun teklifi sundu.

Manşet

Sinan Ateş iddiası dikkat çekmişti! Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapıyordu: Olcay Kılavuz'un görevine son verildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapan Olcay Kılavuz'un görevine son verildi. Haberi gazeteci İsmail Saymaz sosyal medyadan duyurdu. Kılavuz'un isminin Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında geçtiği iddia edilmişti.

Manşet

TBMM'de dikkat çeken görüşme! Bakan Yerlikaya, Devlet Bahçeli ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. TBMM'de gerçekleşen görüşmede Yerlikaya'nın operasyonlara ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.

Haber

Netanyahu için 'Türkiye harekete geçsin' çağrısı! Bahçeli caniyahu deyip ateş püskürdü: Bir an evvel bekliyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Roma gezisiyle çok tartışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi, "Artık İBB'nin müsriflikten bahsetmesine kimse inanmaz" dedi. Bahçeli'nin konuşmasına İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkındaki çıkışı da damga vurdu. Bahçeli, Netanyahu için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyip ses getirecek çağrısını açıkladı.

Haber

Bahçeli'den 'hesaplaşma' teklifi: Biz hazırız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı televizyon kanallarına çok sert tepki gösterdi, adını verdiği kanallar için "Mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca dikkat çeken bir de 'hesaplaşma' teklifinde bulundu.

Haber

Küme düşecek takımlara Bahçeli sahip çıktı! Süper Lig'deki son maçlar öncesi çağrı yaptı: Türk futbolu strese girmesin

Süper Lig'de bu akşam son maçlar oynanacak, gözler küme düşecek takımlarda. Küme düşmesi kesinleşen takımlardan Fatih Karagümrük için MHP lideri Devlet Bahçeli "Rıza göstermiyorum" demişti. Bahçeli çok konuşulacak bir çıkışa daha imza attı. Bu sezona ilişkin çağrıda bulunan Bahçeli'nin Süper Lig önerisi çok konuşulacak!

Manşet

MHP lideri Bahçeli'den Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alanlara sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları ve MHP'yi hedef alanlara sert tepki gösterdi. Ülkücü Şehitleri Anma Günü kapsamında Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret eden Bahçeli, konuyla alakalı olarak "Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrar" dedi.

Haber

Özgür Özel'e çok ağır ifadeler! MHP'liler ateş püskürdü: Botokslu Özgür, aşağılık müfteri, ikiyüzlü, sende omurga yok

Dün yaşanan atışma sonrası MHP genel başkan yardımcıları bugün CHP lideri Özgür Özel'i çok ağır sözlerle hedef aldı. Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmesiyle iki parti arasında tansiyonun düşüp düşmeyeceği merak ediliyordu. Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, Özel için "CHP'nin başına geçirilen hadsiz, mürai, aşağılık müfteri, omurgasız, botokslu Özgür" gibi ifadeler kullandıkları çok sert açıklamalar yaptı.

Haber

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber

Son dakika | Ses getirecek 'Bay Zühtü' çıkışı! Bahçeli Mecliste esip gürledi: Bugün değilse ne zaman kapatılacak!

Son dakika haberi: İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin öldüğü helikopter kazası hakkında Devlet Bahçeli ses getirecek bir çıkışa imza atarak "İran'ın başına gelen felaketin Allah korusun ama Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek gerçek niyetlerini az çok yorumlamış olmamızın sonucudur" diye konuştu. Bahçeli ayrıca HDP ve DEM Parti'yle ilgili tepkisini dile getirip "Bay Zühtü'nün gitmesinden sonra AYM'nin önüne geçen sanıyorum kalmamıştır" dedi.

Haber

O soru üzerine Devlet Bahçeli cep telefonundan açıp dinlettirdi! 'Bu sesi beğenmeyen var mı?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlüleri arasında bulunan Çetin Doğan'ın cezaevi çıkışındaki sözlerine ilişkin "Ben cezaevi müdürü olmuş olsaydım aftan yararlananların listesine bakar, 'Çetin Doğan, sen orada yoksun' diye geri içeri alırdım" dedi. Öte yandan Bahçeli, sevdiği şarkılar sorulması üzerine Hande Mehan'ın 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısını danışmanına cep telefonundan açtırarak, basın mensuplarıyla dinledi.

Haber