Osmancık'ta demirci dükkânı yandı

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bir demirci dükkânında çıkan yangın maddi hasara yol açarken, büyük bir olası faciadan dönüldü.

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bir demirci dükkânında çıkan yangın maddi hasara yol açarken, büyük bir olası faciadan dönüldü.

Gündüz öğle saatlerde elektrik kontağından dolayı demirci Dükkânında yangın çıktı. Yangının bitişikteki tüp deposuna sıçramaması, büyük bir faciayı önledi.

Reklam
Reklam

Olay, Stadyum Sokak’ta ki demirciler arastasında bulunan Ahmet Özcan’a ait demirci dükkânında meydana geldi.

Yangının çıktığını gören komşu demirci dükkanın sahibi Dursun Kent’in haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını bitişikteki tüp deposuna sıçramadan söndürdü.

Dükkânında yangın çıktığı haberini alan dükkân sahibi Demirci Ustası Ahmet Özcan Çocuğunun Okuduğu Okuldan olay yerine geldi.

Dükkânın küle döndüğünü gören dükkân sahibi çok üzüldü. “Ekmek teknemde çıkan bu yangın beni çok üzdü. Zaten bizim meslek ölme noktasına geldi. Evimi zar zor geçindiriyorum. Sanayileşme, hazır mal üretimi bizim el işçiliğini öldürdü. Bu da yetmez gibi bir de dükkânım yandı. Bir sürü masraf açıldı. Benim mağduriyetimi kim giderecek? Dedi.

Yangını çocuğunun okulunda öğrendiğini dile getiren Özcan okuldan benimle görüşmek için çağırmışlardı oraya gitmiştim. “Senin Dükkân yanıyor” diye Telefon gelince ne olduğunu anlayamadım. Bir an ne yapacağımı şaşırdım. Çünkü dükkânımın bitişiğinde bir tüp bayisine ait su ve tüplerin yığıldığı depo olarak kullanılan diğer dükkân aklıma geldi. Allah’tan bir şey olmamış yoksa mahalle kalkardı. Buna da şükür” dedi.

Reklam
Reklam

Tüplerin yığıldığı dükkânı depo olarak kullanan tüp bayisine belediye zabıta ekipleri, derhal bu tüpleri sizlere verdiğimiz depoya götürün diyerek depo olarak kullanılan yeri boşalttırdı.

Yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: