Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin logosu için ödüllü yarışma

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), yeni logonun belirlenmesi için 18 bin lira ödüllü logo yarışması...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), yeni logonun belirlenmesi için 18 bin lira ödüllü logo yarışması düzenledi.

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, üniversitenin yeni logosunun belirlenmesi amacıyla, Türkiye genelinde herkesin katılabileceği, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Rize kimliğini ön plana çıkartacak ödüllü logo yarışması düzenlediklerini söyledi. Rektör Yılmaz, "Yarışmada birinci olan eser sahibine 10 bin, ikinci olana 5 bin ve 3 adet mansiyona da biner lira ödül verilecek. Yarışmada dereceye girenlere verilecek toplam 18 bin liralık ödül, Rize İlinde Üniversite Geliştirme Derneği tarafından karşılanacak. Dernek Başkanı Rahmi Metin'e ve dernek mensuplarına teşekkür ederiz. Logo yarışmasına başvurular başladı ve 26 Nisan 2012 tarihinde sona erecek. Yarışmaya katılacak eserleri değerlendirmek üzere, danışma kurulu ve teknik kuruldan meydana gelen, seçici kurul oluşturduk. Sonuçlar, 3 Mayıs 2012 tarihinde ilan edilecek. Profesyonel, amatör ilgi duyan herkesin yarışmaya katılmasını bekliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Rize Üniversitesi Senatosu'nun kararı ile üniversitenin adının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi kararı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: